İpekçi Günaydın’a Seslendi; Bu Takım Isparta’nın Takımı

BAL'da mücadele eden Isparta İdman Yurdu, 9 puanla yolculuğuna devam ediyor. Kulüp Başkanı İpekçi, Belediye Başkanı Günaydın’ı da kulübe sahip çıkmaya davet etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2014 21:33
İpekçi Günaydın’a Seslendi; Bu Takım Isparta’nın Takımı

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Isparta İdman Yurdu, 9 puanla yolculuğuna devam ediyor. Bugün gazetecilerle bir araya gelen Kulüp yöneticileri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kulüp Başkanı İpekçi, Belediye Başkanı Günaydın’ı da kulübe sahip çıkmaya davet etti.

Türkiye Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren Isparta İdman Yurdu yöneticileri bugün gazetecilerle bir araya gelerek kulüp çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Isparta İdman Yurdu Kulübü Mali İşler sorumlusu Serkan Başsilleli, kulübü DSİ’den aldıktan sonra mali tabloda bir düzenlemeye gittiklerini kaydederek “Bayrak satışı ve takvim satışı gibi gelirlerimiz var. Isparta’nın takımına sahip çıktığını görmek bizi mutlu ediyor. Şu anda futbolcularımıza ve hocamıza düzenli ödememizi yapıyoruz. Borcumuz yok” dedi.

Kulüp Yöneticilerinden Serkan Başpınar da “Eksiklerimizi gideriyoruz. İzmir deplasmanında çok önemli bir 3 puan aldık. Takımımız iyi mücadele ediyor” diye konuştu.

Kulüp Başkanı Mehmet İpekçi ise konuşmasında “DSİ’yi 3 puanla aldık. Şimdi Isparta İdman Yurdu’nun 9 puanı var. İş adamı derneklerimizi, siyasi partilerimizi ziyaret ediyoruz. Desteklerinden dolayı da sonsuz teşekkür ederiz. Maçlarımıza taraftarlarımızı bekliyoruz. Bu hafta Antalya’da Muratpaşa ile karşılaşacağız. Antalya’daki Ispartalıları da maça davet ediyoruz” dedi.

Isparta Belediyesi’ni kentin takımına sahip çıkmaya davet eden İpekçi, “Belediye Başkanımızı da Isparta İdman Yurdu’na sahip çıkmaya çağırıyoruz. Henüz kendisinden randevu dahi alamadık. Bu takım Isparta’nın takımıdır. Bu takımın oyuncuları, yöneticileri Isparta’nın evlatlarıdır. Isparta’nın takımına Isparta Belediye Başkanı da sahip çıkmalıdır” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum