İpekçi’den Sav İçin Yatırım Hamleleri

İpekçi’den Sav İçin Yatırım Hamleleri

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Nisan 2019 18:08
İpekçi’den Sav İçin Yatırım Hamleleri

Sav Kasabası Belediye Başkanı Şakir İpekçi, kasabaya yatırım için il müdürlerini ziyaret ediyor. İpekçi dün de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’i makamında ziyaret etti.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Ak Parti’den Sav Belediye Başkanı seçilen Şakir İpekçi, işe hızlı başladı. Başkan İpekçi, bugünlerde tüm kamu kurum ve kuruluşları bir ir ziyaret ederek kasabasına yapılacak hizmet ve yatırımlar konusunda istişarelerde bulunuyor.

GEVREK; “SAV’A HER TÜRLÜ
DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”
Bu doğrultuda dün de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’i makamında ziyaret eden Başkan İpekçi, kasabası ile ilgili spor konusunda taleplerini iletti. Ziyarette ayrıca, Sav Kasabasının mevcut durumu ve yapılması gereken çalışmalar konuşuldu. Ziyarette; Sav Kasabası Meclis Üyesi Abdülkadir Öncü ve ilgili personeller hazır bulundu.
Karşılıklı istişare ile sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek Sav Kasabası ile ilgili yapılacak çalışmalarda her türlü desteği vereceklerini söyleyerek yapılacak yatırımların arkasında olduğunu belirtti.

İPEKÇİ; “GENÇLERİMİZE
GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ”
Gençlik Spor il müdürümüz Murat Gevrek beyin ilgi ve alakasından dolayı memnuniyetini dile getiren İpekçi, “İl Müdürümüzle Sav Kasabamız ve yapılacaklar hakkında oldukça verimli bir görüşme yaptık. Aldığımız destek sözleriyle Sav’da gençlerimiz için güzel çalışmalar başlatılacak. İl Müdürümüze destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.