İPhone Kullananlar Dikkat!

Apple, aldığı son bir kararla özellikle iPhone 3GS, iPhone 4 ve iPhone 4S modelleriyle birlikte kullanıcılara sunulan şarj adaptörlerini aşırı ısınma ve yanma tehlikesi nedeniyle değiştiriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Haziran 2014 15:51
İPhone Kullananlar Dikkat!

Hurriyet'te yer alan habere göre, Apple, aldığı son bir kararla özellikle iPhone 3GS, iPhone 4 ve iPhone 4S modelleriyle birlikte kullanıcılara sunulan şarj adaptörlerini aşırı ısınma ve yanma tehlikesi nedeniyle değiştiriyor.

Apple'ın Eylül 2012 yılına kadar hem iPhone'ları hem de kendi başına satılan "Model A1300" seri numaralı şarj adaptörleri için değişim programı başlattı. Türkiye dahil 37 ülkeyi kapsayan söz konusu program çerçevesinde Apple'dan yapılan açıklamada değişimin adaptörlerde aşırı ısınma görüldüğü ve güvenlik riski oluşturduğu gerekçesiyle yapıldığını kaydetti.

Eğer siz de "Model A1300" seri numaralı şarj adaptörünü kullanıyorsanız, aşırı ısınma sorunuyla karşılaşmıyorsanız dahi Apple'un bu değişim programından faydalanabiliyorsunuz.

NASIL DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ
Etkilenen adaptörü Zorlu Center'daki Apple Store'a veya programa katılan bir Apple Yetkili Servis Sağlayıcısına götürüp şarj adaptörünüzü değiştirebilirsiniz. 18 Haziran 2014'ten itibaren, telefon operatörü iş ortakları da programa katılacak.


YENİDEN TASARLANAN SORUNSUZ ŞARJ ADAPTÖRÜ









DEĞİŞMESİ GEREKEN ŞARJ ADAPTÖRÜ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Teknoloji