İranlılar'dan ITSO’ya Ziyaret

İranlılar'dan ITSO’ya Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Kasım 2017 17:01
İranlılar'dan ITSO’ya Ziyaret

Süleyman Demirel Üniversitesi’nin davetlisi olarak Isparta’ya gelen İran Milletvekili Reza Ansari, İran Tarım Bakanlığı'ndan 6 uzman ve işadamları Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nı da  ziyaret ettiler.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Metin Çelik ile yönetim kurulu ve meclis üyelerinin karşıladığı İran heyetine Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün, SDÜ Gülar Müdürü Doç. Dr. Sabri Erbaş, SDÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Baydar,’ın eşlik etti. Tanışma ziyareti ve toplantıya Tarım İl Müdürü Mehmet Tuğrul da katıldı.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Çelik, İranlı heyete Isparta’nın ekonomik yapısı ve işbirliği olanaklarını anlattı. Başkan Yardımcısı Çelik, İranlı işadamlarına Isparta’ya yatırım çağrısında bulundu.

İran Milletvekili Reza Ansari de, Ispartalı işadamları ile işbirliğine hazır olduklarını belirterek, “Şuan bir araştırma yapmak ve sizleri tanımak için buradayız.  Bizler de Isparta ile işbirliği yapmak isteriz. Özellikle gül üretimi konusunda benzer özelliklerimiz var. Bunları birleştirebiliriz. Ispartalı işadamlarımızı da İran’da ağırlamaktan mutluluk duyarız. Ayrıca Ticaret ve Sanayi Odamızın değerli yöneticileri ile de tanışmaktan onur duyduk teşekkür ederiz.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum