İrfan Bakır'dan Bilgiç'e Cevap

Canını sıkma Ispartalı seni de bilir beni de...

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mayıs 2015 15:36
İrfan Bakır'dan Bilgiç'e Cevap

CHP Isparta Milletvekili adayı İrfan Bakır, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve diğer Ak Partililer'in sürekli kendisini hedef alan açıklamalarına son kez cevap verdiğini söyledi.

Bu tür sataşma ve saldırıların nedeninin CHP'nin ülke genelinde iktidara yürümesi, Isparta'da da birinciliğe yürümesi olduğunu belirten Bakır, "Sayın Bilgiç ve diğer Ak Partili aday arkadaşlar kendilerini hiç üzmesinler, yormasınlar. Ispartalı kendilerini de bilir, beni de bilir. Millete 13 yıldır ne vermişler, onu anlatsınlar. Onlar iktidara geldiklerinde benim memleketim Yalvaç'ın nüfusu 100 bin idi. Şu anda 48 bin. Yalvaçlı'ya bunun hesabını versin. Isparta ve Ispartalı, İrfan Bakır'ın ne yaptığını, ne yapabileceğini bilir. Bilgiç ve diğerlerinin de ne yaptığını, ne yapacağını bilir." dedi.
Kendilerinin köy köy, belde belde, hane hane vatandaşla biraraya geldiklerini belirten Bakır, "Neden köylere, insanların ayağına gelemediklerini kendileri çok iyi biliyor." dedi.

Kendilerinin iktidar yürüyüşüne, Isparta'yı hak ettiği hizmetlere kavuşturmaya odaklandıklarını belirten Bakır, bu tür sataşmalara bundan sonra cevap vermeyeceğini belirterek son olarak şu sözleri söyledi:
"Benim yaşantım doğruluk, dürüstlük ve çalışkanlık üzerine kurulmuştur.

Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada ilkeli duruşuma devam edeceğimden hiç kimsenin şüphesi olmayacağını biliyorum. Ispartalı hemşehrilerim beni iyi tanır. Çalışmalarımı gece gündüz sürdüreceğim. Isparta halkı ve kamuoyuna sevgi ve saygılarımı sunarım."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum