İrfan Bakır'ın Panzehiri Benim

İrfan Bakır'ın Panzehiri Benim

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2015 12:57
İrfan Bakır'ın Panzehiri Benim

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Tekin Bayram, İrfan Bakır'ın CHP'den 1.sıra milletvekili adayı olması dolayısıyla partisini uyardı: Yalvaç'ın köyünü, kentini ve insanını bilen bir kişi seçilebilecek noktalarda aday gösterilmelidir. Bu kişi de benim.

AK Parti'nin adayı gösterilen ancak seçimi kaybeden Tekin Bayram, 7 Haziran seçimlerinin ve listenin önemine dikkat çekti.

CHP'nin ön seçiminden İrfan Bakır'ın birinci sırada çıkmasının Yalvaç bölgesi siyasetini etkileyeceğini doğrulayan Tekin Bayram, "İrfan bey bölgemizde, köylerimizde sevilen bir insandır. Onun da bu bölgeye hizmeti geçmiştir. Ancak şu da bir gerçektir ki İrfan Bakır'ın panzehri Tekin Bayram'dır. Yalvaç'ın merkezine ve köylerine yaptığımız hizmetler ortadıdır. Tekin Bayram'ın bu bölgedeki ağırlığı herkes tarafından bilinmektedir.

Tekin Bayram AK Parti için Yalvaç'ta İrfan Bakır'ın panzehridir. Liste yapılırken bu durumun dikkate alınacağı kanısındayım. İrfan Bakır'a bölgemizden gidecek oy ancak benimle kesilecektir. Bu konuda herkesle yarışmaya hazırım. Hodri meydan diyorum. Çünkü bizim Yalvaç'ı hizmetimiz vardır, olmaya da devam edecektir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum