Irmak Ece Mutluluğun Resmini Çiziyor...

Irmak Ece Mutluluğun Resmini Çiziyor: Kişisel Resim Sergisi Cuma Günü...

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2018 11:41
Irmak Ece Mutluluğun Resmini Çiziyor...

Ülkü İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi Irmak Ece Güler, küçücük yaşına rağmen ailesinin ve okulunun desteği ile geliştirdiği ve geliştirmeye devam ettiği resim becerisini kişisel sergi ile taçlandırıyor.

12 Ocak Cuma günü saat 11:00'de IYAŞ Park AVM'de açılacak olan kişisel resim sergisinin sloganı ise "Irmak Ece Mutluluğun Resmini Çiziyor" olarak belirlendi.

Henüz ilkokul 1. sınıf öğrencisi olan Irmak Ece Güler, "Resim yaparken, çok mutlu oluyorum. Ne hissediyorsam onu çiziyorum. İstediğim renklere boyayabiliyorum. Yaptığım resimleri; arkadaşlarım ve büyüklerim ile paylaşmak, onlar ile birlikte olmak, büyüyünce bunu hatırlamak istiyorum. Resim yapmak benim için vazgeçilmez" diyerek heyecanını paylaştı.

Irmak Ece Güler'in annesi Gül Küçük Güler ve babası Mehmet Güler de "Kızımız Irmak Ece'nin içinde bulunduğu yaş, resim yapmak için okul dışında verdiği emek, hissettiği duygularını, dile gelmeyenleri çizgilere taşıdığı kendine has dünyasına saygı ve bu dünyasına yıldız takmak bizimkisi. Yaşam kitabında bu sayfayı yaşıtları ve değerli büyükleri ile gönlündeki renge boyamak Irmak Ece'yi çok mutlu edecek. Yolu; Bugüne dâir olan duyguların kadar samimi, sıcak ve insan sevgisi kadar güzel ve aydınlık olsun. 12 Ocak Cuma günü saat 11:00'de IYAŞ Park AVM'ye herkesi bekliyoruz" dedi.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.