İş Adamı Nurkaya Dursun'dan Milli Mutabakata Tam Destek

İş Adamı Nurkaya Dursun'dan Milli Mutabakata Tam Destek

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2018 15:18
İş Adamı Nurkaya Dursun'dan Milli Mutabakata Tam Destek

Isparta'da HD Reklam ve Süs Dünyası Sahibi İş Adamı Nurkaya Dursun, AK Parti ve MHP'nin cumhurbaşkanlığı seçimleri için birlikte hareket etme kararı almasının ardından destek vermek amacıyla Isparta sokaklarında bir çalışma başlattı. İş Adamı Dursun, hazırladığı pankartla Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin fotoğrafını ve İstiklal Marşı'ndan bir kıta yazdırdı. Sokağa astıran Dursun, biz hazırız mesajı verdi.

 

2014 yılında yapılan "Evet", "Hayır" referandumunda "Evet" kampanyası yürüterek yine sokaklara afişler asan ve kampanyayı yürüterek Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı alan Isparta'nın iş adamlarından Nurkaya Dursun bir süre önce açıklanan milli mutabakata kayıtsız kalmadı. O seçimden sonra da İş Adamı Dursun'a Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı fotoğraf hediye edilmişti.

 

İş Adamı Dursun şimdi de milli mutabakat öncesi dükkanının önüne ve Isparta sokaklarına afiş astırdı. Afişte ise "Milli Mutabakatımız Hayırlı Olsun" yazdırarak tam destek verdi. Türkiye'de hiç yapılmamış bir çalışmaya imza atarak ilk destek veren kişi oldu. İş Adamı Dursun, ayrıca referandum ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde olduğu gibi önümüzdeki yapılacak seçimlerde de ailem, personelim ve dostlarımla tam destek veriyoruz dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum