İş Adamları Özel'den, Isparta'ya Özel İşler İstedi

AK Parti Milletvekili Recep Özel, AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, ve bazı partililerle Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2011 16:00
İş Adamları Özel'den, Isparta'ya Özel İşler İstedi

 

ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Isparta’nın ekonomisi konuşuldu. ITSO Başkanı Kaçıkoç, Milletvekili Özel’den sanayicinin önünün açılması adına isteklerde bulundu. Milletvekili Özel’de, Isparta’nın gelişmesi ve bir adım ileriye gitmesi için birlik beraberlik içinde her türlü desteği vereceğini söyledi.

ITSO Başkanı Kaçıkoç, Isparta’nın teşvikte hak ettiği yere gelmesini istedi. Isparta’da yatırımcıların iştahının kabarması için teşvik edilmesi gerektiğini belirten ITSO Başkanı  Kaçıkoç şu isteklerde bulundu:

SANAYİ OLMAZSA OLMAZIMIZ

Sanayicinin önünü açmanız gerekiyor. Teşvik Isparta’ya istediğimiz şekilde verilirse sanayicilerin iştahı kabarır. Biz Isparta’nın kaybolan iştahının kabarmasını istiyoruz. Isparta’da sanayi ihracatı yüzde 70’lerin üzerinde ama yeterli değil. Sanayi olmazsa olmazımız. Güçlü bir ekonomi ve refah içinde yaşamak için sanayimizi geliştirmemiz gerekiyor. Ancak sanayiyi geliştiriyorken, girdilerinin de Türkiye’de üretilmesi gerekiyor. Böylece işsizlik, yoksulluk azalır. Yoksul ve işsizleri azaltmalıyız, buda sanayinin gelişmesi üretimin artmasıyla olacak bir şey. “

ISPARTA’NIN GELECEĞİ İÇİN 3 ÖNERİ

Isparta’nın 3 sektörde önümüzdeki yıllarda önemli gelişmeler katedeceğini belirten Kaçıkoç şöyle devam etti:

“Birinci mobilya sektörü, alt yapımız hazır buradaki kereste fabrikaları diğer illere malzeme veriyor Bir Orma, Kayseri’ye 80-100 kamyon malzeme veriyor. İkincisi Tarıma dayalı sanayi şuanda tarıma dayalı sanayide zayıfız. Tarıma dayalı sanayiyi geliştirmeliyiz. Üçüncüsü ile çevreye duyarlı projeler üretmeliyiz.

ŞİMDİ GÜZEL İŞLER YAPMA ZAMANI

Milletvekili Özel, Isparta’nın sorunlarının çözümü için gece gündüz çalışacağını belirterek, ITSO Başkanı Kaçıkoç’un isteklerine olumlu yaklaştı. Ancak, Isparta’da birlik beraberliği sağlamak gerektiğine inandığını belirten Özel, “Artık particiliği bırakıp, ortak dili konuşmamız gerekiyor. Milletvekili seçildim geldin gelmedini, protokol kurallarını bir yere bırakıp iş nerede çözülür hepimiz orada buluşmalıyız. Artık Isparta için bir şeyler yapmalıyız. Ben sizlerin milletvekili olarak her türlü göreve hazırım. Yani artık güzel konuşmayı bırakıp güzel işler yapalım. “diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum