İş Fırsatları’nda İkinci Buluşma

BAKA, 2012’de ilk kez düzenlenen ve yaklaşık 8.5 milyon dolarlık iş anlaşmalarının yapıldığı Batı Akdeniz Türkiye-Hindistan Yatırım ve İşbirliği Fırsatları Zirvesi’nin (INCOM 2012) ikincisini yapacak.

Yayınlanma:
İş Fırsatları’nda İkinci Buluşma

29 Nisan’da Antalya’daki INCOM 2013’de; Antalya, Burdur ile Isparta’dan firmaları ile Hintli işadamları buluşarak yatırım ve ortaklık fırsatları ile ithalat-ihracat görüşmeleri gerçekleştirecek.

“Bölgenin iş ve yatırım imkanlarının, ilgili kuruluşlarla işbirliği halinde ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımını yapmak” ve “bölgenin kırsal ve yerel kalkınma ile ilgili kapasitesinin geliştirilmesine katkıda bulunmak” görevleri de bulunan BAKA, Batı Akdeniz (Antalya, Isparta, Burdur) ile Türkiye- Hindistan Yatırım ve İşbirliği Fırsatları Zirvesi 2013’ü 29 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirecek.

Yaklaşık 50 Hintli işadamının katılması beklenen 29 Nisan’daki zirve, Antalya Beldibi’nde Otel Renaissance Antalya Beach’in toplantı salonunda saat 09.30’da başlayacak. Batı Akdeniz iş dünyasının Hintli işadamları ile biraraya gelip ikili görüşmeler yapacağı Antalya Beldibi’ndeki zirvenin açılışı Batı Akdeniz ile BAKA’nın tanıtım sunumları, Hindistan’ın işadamları örgütlerinin temsilcilerinin de yapacağı açılış konuşmaları yapılacak.

7 SEKTÖR VE 50 HİNTLİ FİRMA TEMSİLCİSİ
Kahve molasının ardından Hintli firmalar ile Antalya, Isparta ve Burdur’daki firmaların temsilcileri arasında başlayacak ikili görüşmeler öğle yemeğinin ardından gün boyu sürecek. Batı Akdeniz’deki firmaların temsilcileri ile tarım (tarım makineleri dahil), gıda, yenilenebilir enerji, turizm, gül ve kozmetik ürünler, doğaltaş ve mobilya sektörlerinde Hindistan’da faaliyet gösteren Hintli firma temsilcileri, yatırım ve ortaklık fırsatları ile ithalat-ihracat görüşmeleri gerçekleştirecek. 2012’de ilki gerçekleştirilen INCOM’da yaklaşık 8.5 milyon dolarlık iş anlaşması ve bağlantıları gerçekleştirilmişti.

Batı Akdeniz’de faaliyet gösteren firmalar, ikili görüşmelerde tanıştıkları ve davet ettikleri Hintli işadamlarına üretim tesislerini ve firmalarını gezdirebilecek. Hindistan iş fırsatları zirvesinin son günü konuk işadamları Antalya, Burdur ile Isparta’yı gezecek ve ülkelerine dönecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.