İş Kazası, Belediye Personeli Ağır Yaralı

Şarkikaraağaç’ta meydana gelen iş kazasında hem kanyon şoförü olan, hem de kürek ile kalan çöpleri kürek kepçeye dolduran Cafer Öztaş duvar ile kepçenin arasında sıkıştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2014 15:54
İş Kazası, Belediye Personeli Ağır Yaralı

Kaza, bugün saat 13.25 sıralarında camikebir mahallesi öğretmen evi yanında meydana geldi. Şarkikaraağaç Belediyesine ait plakasız kepçe ve kamyon ile çöp toplamaya çıkarılan plakasız kamyon sürücüsü Cafer Öztaş, Bayram Yıldırımın kullanmış olduğu plakasız kepçe ile duvarın arasında sıkıştı. Kamyon sürücüsü Öztaş elindeki kürek ile kalan soba küllerini kepçeye yüklediği esnada kepçe ile duvarın arasına sıkışması sonucu ağır şekilde yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar, durumu 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri burada yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralıyı Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesine kaldırdı. Ağır yaralı olduğu belirtilen ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar tespit edilen Cafer Öztaş Isparta Devlet Hastanesine sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Şarkikaraağaç Ekspres

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.