İş-Kur 4 Ay Çalıştırılacak 10 Erkek, 15 Bayan İşçi Alacak

Çalışma ve İş Kurumu Isparta İl Müdürlüğü Isparta İl Müftülüğüne bağlı Merkez cami ve Kur-an kurslarında çevre temizliği ve temizlik alanlarında 4 Ay Çalıştırılacak 10 Erkek, 15 Bayan İşçi Alacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ağustos 2012 11:31
İş-Kur 4 Ay Çalıştırılacak 10 Erkek, 15 Bayan İşçi Alacak

Çalışma ve İş Kurumu Isparta İl Müdürlüğü ile Isparta İl Müftülüğü işbirliğinde, Toplum Yararma Çalışma Programı kapsamında; Isparta İl Müftülüğüne bağlı Merkez cami ve Kur-an kurslarmda çevre temizliği ve temizlik alanlarında proje uygulanacak.

Programa katılmak isteyen işsizlerin aşağıda belirtilen tarihler arasında Çalışma ve İş Kurumu Isparta İl Müdürlüğünün adresine şahsen gelerek 25 kişinin çalıştırılması ile ilgili başvuru yapmaları gerekmektedir.

PROGRAMA KATILMA ŞARTLARI

1-TYÇP'ye katılmak için;
a)Kuruma kayıtlı işsiz olmak,
b)18 yaşını tamamlamış olmak,
c)Emekli,malul,dul ve yetim aylığı almamak,
d)Bay-Bayan olmak,
2-Programa sadece Isparta merkez de ikamet edenler başvuru yapabiür.(KişiIerin ikametgah adresleri İl Müdürlüğümüzce adrese dayalı nüfus kayıt sistemine göre kontrol edilecektir.)
3-TYÇPTerden yaralanma süresi;bir yıl içerisinde 9 aydan fazla olamaz.

Başvuru Başlama Tarihi:
06.08.2012

Son Başvuru Tarihi:
14.08.2012

Noter Çekişilinin Yapılacağı Tarih:
16:08.2012 Saat: 09:30

Noter Çekişilinin Yapılacağı Yer:
Çalışma ve İş Kurumu Isparta İl Müdürlüğü

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.