İş-Kur Barida Otels'de 55 Kişiye İş İmkanı Sunacak

İş-Kur İl Müdürlüğünden geldi. Isparta merkezde yapımı süren beş yıldızlı otel için garson, aşçı ve komi gibi branşlarda çalıştırılmak üzere istihdam garantili kurs açılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2012 16:21
İş-Kur Barida Otels'de 55 Kişiye İş İmkanı Sunacak

Isparta merkezde yapımı süren beş yıldızlı otel için garson, aşçı ve komi gibi branşlarda çalıştırılmak üzere istihdam garantili kurs açılıyor.

Kursa başvuruların başladığına değinen İş-Kur İl Müdürü Ergin, yüzde 50 istihdam garantili kursun seçmelerinin 13 Mart Salı günü kurumlarında yapılacağını anlattı.

Ergin sözlerine şöyle devam etti: “Isparta’da 5 yıldızlı yatırım yapan firma garson, komi, aşçı, aşçı yardımcısı dallarında personel alacak. Bunun için bizimle ortak bir çalışma yürütecekler. Bizim istihdam garantili kurslarımız kapsamında 55 kişiye kurs vereceğiz. Yüzde 50 istihdam garantili bir kurs. Bu kursumuza katılmak isteyenlerin İş-Kur’a kayıtlı işsiz olmaları gerekiyor. Kurs sonunda başarılı oldukları takdirde istihdam edilecekler" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.