İş Kur'dan 25 Kişiye Kasiyerlik Kursu

İŞKUR İl Müdürlüğü ve Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı işbirliğinde bayanlara yönelik kasiyerlik kursu açılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Haziran 2014 16:34
İş Kur'dan 25 Kişiye Kasiyerlik Kursu

İŞKUR ile Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı işbirliğinde Özel Politika ve Uygulamaların Geliştirilmesi kapsamında;

Kadınlara (ilgili mevzuatları gereğince şiddet mağduru olan ya da koruma veya bakım altında olanlar, eğitim seviyesi düşük olanlar, kırsal veya yoksul bölgelerde yaşayanlar, işgücü piyasasına ilk kez girecek olanlar, dezavantajlı konumda olan diğer kadın grupları) yönelik 25 kişilik Kasiyer mesleğinde kurs düzenlenecek.

Eğitime katılmak isteyen kişilerin Isparta Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne kurs için son başvuru tarihinden önce gelerek veya www.iskur.gov.tr internet adresinden iş arayan kaydı yaptırmaları ve mülakat/seçme işlemleri için belirtilen tarih ve saatte hazır bulunmaları gerekiyor.

Başvurmak isteyenler 02 Temmuza kadar devam edecek, mülakat ise 03 Temmuzda saat 10.00da yapılacak.

Kursa katılma şartları;
a) Kuruma kayıtlı işsiz olmak,
b) 15 yaşını tamamlamış olmak,
c) Kurumca düzenlenen kurslara aynı meslekte daha önce katılmamış olmak,
d) İş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinden faydalanarak, danışmanın uygun görüşüne sahip olmak,
e) Emekli olmamak,
f) Kurslara katılmama yönünde yaptırım uygulanmıyor olmak,
g) Kurstan yararlanan kursiyer, kursun tamamlanmasından itibaren altı ay geçmeden yeni bir kurstan yararlanamazlar.
h) Eğitimin başladığı tarihten itibaren bir yıl öncesine kadar yüklenicinin, konsorsiyum veya iş ortaklığı olarak teklif verilmesi halinde konsorsiyum ya da iş ortaklığını oluşturan işyerlerinin çalışanları, bu yükleniciler ile düzenlenen kurslara katılamazlar.
ı) Kursu bitirenlere Milli Eğitim Onaylı Belge verilir.
i) Kursiyerlere günlük 20 TL cep harçlığı verilecektir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.