İş-Kur'dan İş Kurmak İsteyenlere Kredi Desteği

İş kurmak isteyen girişimcilere Girişimcilik Proje Destek Programı kapsamında 27 bin lira hibe kredi verilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Nisan 2012 11:10
İş-Kur'dan İş Kurmak İsteyenlere Kredi Desteği

 Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı ve Türkiye İş ve İşçi Bulma Kurumunun, yeni bir işe yatırım yapmak ya da yeni bir iş kurmak isteyen girişimcilere Girişimcilik Proje Destek Programı kapsamında 27 bin lira hibe kredi verilecek.

Girişimciler bu kapsamda işlerini kurduktan tam 1 sene sonra 2 senesi ödemesiz olmak kaydıyla 36 ay vade ve sıfır faiz ile tam 70 bin lira kredi de kullanabilecek.

Girişimcilik ruhuna sahip olanların bu eğitime katılabileceğini vurgulayan İş-Kur İl Müdürü Hüseyin Ergin, “İş kurmak isteyip de maddi imkanı olmayanlara kredi olanağı sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Eğitimlerde başarılı olanların alacakları sertifikalarla KOSGEB’in kredilerinden yararlanabileceğini belirten İş-Kur İl Müdürü Ergin, eğitim katılmak isteyenler arasından 9 Nisan’da seçme yapacaklarını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.