İş Kur’dan Meslek Semineri

İş – Kur İl Müdürlüğü tarafından dün Ülkü Ortaokulunda 8’nci sınıf öğrencilerine meslek seçimi konusunda bir seminer düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Nisan 2013 15:40
İş Kur’dan Meslek Semineri

Seminere İş – kur İl Müdürü Hüseyin Ergin, Okul Müdürü Mehmet Göksoy ve İş – kur İl Müdürlüğünden yetkililer katıldı.

İş – Kur İl Müdürü Hüseyin Ergin, öğrencilerin gelecekteki meslek seçimlerini doğru zamanda yapmaları konusunda uyarılarda bulundu. “Arkadaşlar şu anda 8’nci sınıftasınız. Artık seçmek istediğiniz mesleği kafanızda oluşturmanız gerek. Aksi taktirde meslek seçiminiz için düşünecek zamanınız olmayabilir” dedi.

İş – Kur İl Müdürü Hüseyin Ergin, öğrencilerin meslek seçimleri konusunda tam yaşlarında olduklarını ve bu konunun ileriki zamanlara atılmamasının gerektiğini belirterek, “Öğrenci arkadaşlarım. Şu anda 8’nci sınıfta okuyorsunuz. Artık meslek seçiminizi kafanızda oluşturma vaktiniz gelmiş. Bu meslek seçimlerini kafanıza koymanızın tam yaşındasınız. Bu meslek seçimlerinizi şimdi kafanıza koymazsanız ileriki zamanlarda çok geç kalmış olabilirsiniz. Hangi mesleğe yönelmek istiyorsanız, o mesleği öğrenmeniz gerekmektedir” dedi.

İş – Kur İl Müdürü Hüseyin Ergin, İş – kur Müdürlüğünce açılan Meslek Tanıtım Odasında, öğrencilerin seçmek istedikleri meslekler hakkında bilgi alabileceklerini belirterek, “Biz İş – kur İl Müdürlüğümüzce öğrenciler için açtığımız meslek tanıtım odamız var. İsteyen her öğrencimiz müdürlüğümüze gelip ilgili kişilerden ilgilendiği meslek için bilgi alabilirler.

Seçmek istediğiniz meslek için aklınıza takılan her soruyu rahatlıkla sorabilirsiniz. Biz her zaman sizin geleceğiniz için çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.