İş Ortaklığı Yaptığınız Kişinin Belediye İhalesinde Ne İşi Var?

İyi Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli, geçtiğimiz günlerde ulusal basında yer alan haber ile ilişkin açıklamada bulundu.

Yayınlanma:
İş Ortaklığı Yaptığınız Kişinin Belediye İhalesinde Ne İşi Var?

İyi Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli'nin açıklaması şöyle;

“Ispartamız, Belediye Başkanı Sayın Şükrü Başdeğirmen tarafından, alışık olduğu şekliyle yeni bir skandalla daha Türkiye’de ulusal basının gündeminde yerini aldı. Kar esaretindeki, beceriksizlikleri, ardından Melek Mosso konseri iptaliyle tüm ülkenin bizi konuştuğu skandallardan sonra şimdi de, Başdeğirmen’in iş ortağının Belediye ihalesini alma skandalıyla gündemdeyiz.

Her fırsatta beytülmal diyen Belediye Başkanı, bugün meydanlara kendini aklama telaşıyla devletin 1 lirasını yiyene zehir zıkkım olsun diye dolaşmaktadır. Evet haklısınız Sayın Belediye Başkanı sizin dediğiniz gibi devletin 1 lirasını yiyene zehir zıkkım olsun, peşkeş çekene, başkasına yedirene zehir zıkkım olsun. Bizde burada size kesinlikle katıldığımızı ifade ederek, Isparta kamuoyu adına sadece şu soruyu soruyoruz. İş ortaklığı yaptığınız kişinin Belediye ihalesinde ne işi var?” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum