İş Potaniyelleri Görüşüldü

Isparta Sanayici Ve İşadamları Derneği (ISİAD) öncülüğünde Isparta Sanayi ve Ticaret Odası ve Isparta Girişimci İşadamları Derneği (IGSİAD) Muş Malazgirt'e Doğu-Batı kardeşliği için ziyaret düzenlediler.

Yayınlanma:
İş Potaniyelleri Görüşüldü

ISİAD başkanı Özcan Pınarcı’nın organize ettiği gezi programına ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve IGSİAD yöneticileri ve derneklerin yönetim kurullarından toplam 14 kişi katıldı. Malazgirt'te esnafı dükkanlarında ziyaret eden gurup bir aşiretin taziyesine katıldı.

Gerçekleştirilerin ziyaretlerde Malazgirt Kaymakamı ve ilçe ileri gelen esnaf ve mülki amirleriylede biraraya geldiler. Samimi bir ortamda ilçenin sorunlarını konuşan heyet Doğu batı kaynaşmasının sağlanabilmesi adına karşılıklı ne yapa bileceklerini konuştular.

Ispartalı iş dünyasının önde gelen temsilcileri kardeşliğin pekiştirilmesi için öncelikli olarak Malazgirt'e yeni bir yurt yapımıyla alakalı Malazgirt'li gönül dostlarına söz verdiler. Heyet daha sonra Van'a geçti ve Van'da VASİAD’ın organizesinde VATSO’nunda katıldığı programda Van ve Isparta'nın iş potansiyelleri VATSO başkanı ve ITSO başkanı Şükrü Başdeğirmen tarafından anlatıldı.

ISİAD başkanı Özcan Pınarcı’da yapmış olduğu konuşmada cehaletin ve fakirliğin izalesinin kardeşlik projesine katkısını anlattı. Van Vali yardımcısında katıldığı program eğitime yapılacak katkının ve karşılıklı geliş gidişlerin önemine yapılan vurgulayla sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.