İş ve Sanat Dünyası Gönen'de Buluştu

İş ve Sanat Dünyası Gönen'de Buluştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2018 18:34
İş ve Sanat Dünyası Gönen'de Buluştu

Süleyman Demirel Üniversitesi Gönen Meslek Yüksekokulu, düzenlediği “Kariyer Zirvesi” etkinliği ile sektör temsilcilerini öğrencilerle buluşturdu. Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlik, Akademik Oda Orkestrasınca verilen müzik dinletisi ile başladı.

Gönen Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Yusuf Oktay Uysal, etkinliği öğrencilerin eğitim hayatları boyunca aldıkları teorik bilgileri, iletişim becerilerini artırmak, mesleklerini tanımalarına yardımcı olmak, kamu ve özel sektör temsilcileri ile bir araya getirmek amacıyla düzenlediklerini belirtti. Uysal, konuşmasının devamında öğrencilere; “Sevgili gençler, mutlu bir yaşam için yaptığınız işi sevmeniz gerekiyor. Aidiyet duygusu gelişmiş ve mutlu bireyler, ülkemizin kalkınması ve gelişmesi açısından önem arz etmektedir. Bu bağlamda sizlerin okulumuzdan mezun olduktan sonra nitelikli bireyler olarak hayatta var olabilmeniz için bizlerle bu gibi etkinliklerle sizleri iş hayatına hazırlamaya çalışıyoruz. Yapmanız gereken sorumluluklarınızın bilincinde olup sabır ve arzuyla çalışmaya devam etmelisiniz. Heyecan duyulmayan hiçbir iş başarılamaz.” diyerek tavsiyelerde bulundu.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Hürmüzlü Kortholt ise hayata hazırlanan genç öğrencilerimizi sektör temsilcileri ile bir araya getirerek onların gelişimine bu yönde de katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

İlçe Belediye Başkanı Ahmet Doğan günümüzde gençlerin değişen koşullara ayak uydurması gerektiğini, günümüz dinamiklerine göre kendilerini geliştirmeleri gerektiğini dile getirerek alanında uzman sektör temsilcilerinin öğrencilerle bir araya gelmesinin önemine vurgu yaptı. Doğan, sözlerini etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek sonlandırdı.

Açılış konuşmalarının ardından Boyner A.Ş’de Moda Tasarımcısı Demet Ateş ile Elele Derneği Başkanı Canan Aydın öğrencilerle buluştu.

Konuşmaların sonunda günün anlam ve önemine binaen Gönen Meslek Yüksekokulunu temsili hediyeler verildi.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.