İş ve Siyaset Dünyası Mevlid-i Şerif’te Bir Araya Geldi

İş ve Siyaset Dünyası Mevlid-i Şerif’te Bir Araya Geldi

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Aralık 2018 14:34
İş ve Siyaset Dünyası Mevlid-i Şerif’te Bir Araya Geldi

FUTA Halı Fabrikası’nın sahibi İşadamı Ethem Erkan Kader ve eşi Derya Kader tarafından ebediyete intikal etmiş Aile, Türk ve İslam büyükleri adına Mevlid-i Şerif okutturulup, yemek ikramında bulunuldu.

Isparta’nın yetiştirdiği önemli ve genç işadamlarından olan Ethem Erkan Kader, Bozanönü mevkiinde bulunan FUTA Halı Fabrikası’nda, dün mevlid-i şerif okutturdu.
Misafirlerine yemek ikramında da bulunan Kader, bu mevlid-i şerif-i ebediyete intikal eden Aile, Türk ve İslam büyükleri için okutturduğunu belirtti. İşadamı Kader’in yemekli mevlid-i şerif etkinliğine, İYİ Parti Isparta Belediye Başkanı Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, başta olmak üzere AK Partili, MHP’li, CHP’li, Demokrat Partili, Saadet Partili ve birçok siyasi partinin yönetici ve üyeleri de katıldı. Siyasilerin yanı sıra işadamlarının da katıldığı mevlid-i şerifte Kuran-ı Kerim tilaveti okutularak yemek ikramında bulunuldu. Kendisini kırmayarak davetlerine icabet eden İşadamı Kader ve eşi Derya Kader: “Isparta’ya FUTA adı altında halı fabrikası kazandırdık. Kısa bir süre önce de fabrikamızı Bozanönü mevkiinde ki yeni yerine taşıdık. Uzun zamandır mevlid-i şerif okutturma niyetindeydik. Hem yeni iş yerimiz için hemde ahrete intikal eden Aile, Türk ve İslam büyüklerimiz için niyetimizi ortaya koyduk. Rabbim dualarımızı ve bu ibadetimizi kabul eder inşallah. Katılımcılarımıza sonsuz teşekkür ederiz” dediler. Kader ailesinin etkinliğine çok sayıda vatandaşta katıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.