İş Yerinden Kasa Hırsızlığı

Yalvaç ilçesi İş Yerinden 2 Kişi Yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Şubat 2018 20:46
İş Yerinden  Kasa Hırsızlığı

Hafta sonu Yalvaç'da geceleyin  saat 03.00 sıralarında bir  İş Yerinden  Kasa Hırsızlığı yapan 2 şamhıs Emniyet Ekiplerinin başarılı çalışması sonucu yakalandı.

Yalvaç'ta  meydana gelen " İş Yerinden  Kasa Hırsızlığı" olayı ile ilgili Yalvaç ilçe Emniyet müdürlüğünce yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştiren şahısların  N. K. ve Y. E. T. isimli şahıslar olduğu ve Trabzon ilinde bulundukları tespit edilmiş, Trabzon Emniyet Müdürlüğü ve Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte yapılan çalışmada   şüpheli her iki şahıs adreslerinde yakalanmışlar. Alınan arama kararına istinaden şahısların ikamet adreslerinde yapılan aramalarda hırsızlık malı ve suç unsurları olan ;bir miktar Amerikan Doları, ve Euro, 1 adet Reşat altını  1 adet cep telefonu, 2 adet siyah renkli kar maskesi, 2 çift  iş eldiveni Ele geçirilmiş. Her iki şüpheli Yalvaç ilçe Emniyet müdürlüğüne getirilerek Yalvaç adliyesinde çıkartılmış oldukları mahkemece tutuklandılar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ