İsa Yalçın: 'Gel Uzaktaş Beraber Gezelim'

sparta Belediyesi’ni sık sık eleştiren AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş’a, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsa Yalçın’dan cevap geldi. Yalçın: “Sen bazı doğruları görmüyorsun galiba, gel Belediye’mizin çalışmalarını ve açtığı mekanları beraber gezel

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2012 10:02
İsa Yalçın: 'Gel Uzaktaş Beraber Gezelim'

sparta’da AK Parti, MHP ve Belediye kavgası gün geçtikçe alevleniyor. Hemen hemen hergün birbirlerine sert açıklamalarla cevap veren siyasiler, yine Isparta gündemindeler.

AK Parti İl Başkanı Uzaktaş’ın açıklamalarına, Belediye’nin Kapalı Pazaryeri temel atma töreninde cevap veren İsa Yalçın: “Çok şükür ki Isparta sahipsiz kalmadı. Biz 2009 yılında ateşten gömleği giymesi için Yusuf Ziya Günaydın’a teklif götürdük, bizi kırmadı ve bu gömleği hakkı ile kazanıp giydi. Isparta’nın kurtuluş mücadelesi zaferle sonuçlandı. 100 milyon TL gibi borcunun konuşulduğu günlerden, kasasında 15 milyon TL parası olan Belediyeye geldik. Çok şükür bu günleri gördük. Siz Belediye’nin kasasında para var diye eleştiriyorsunuz. Ya arkadaşa, neden biz 100 milyon küsür borç var diye açıklamada bulunurken sesiniz çıkmıyordu da. Şimdi kasamızda para var diye konuştuğumuz da neden çıkıp konuşuyorsunuz. Şimdi soruyorum AK Parti İl Başkanına borçlu olmak mı iyi? Kasasında para olmak mı? Bir gün gel gezelim seninle” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum