İsa Yalçın: 'Gerekirse Çadır Kurup Siyaset Yaparız'

MHP Isparta İl Başkanlığı’nın Belediye İşhanı’nın 5’nci katında bulunan parti binasının üçüncü ihalesine de katılım olmadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mayıs 2012 10:26
İsa Yalçın: 'Gerekirse Çadır Kurup Siyaset Yaparız'

Partisinin bulunduğu binanın ihalelerine girmeme kararı aldıklarını belirten MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Biz ihaleye katılmadık değil katılmayacağız. İhtiyacı olanlar ihaleye girebilir. Biz gerekirse çadır kurup siyasete devam ederiz” dedi.

"Siyasi intikam nedeniyle bir binayı çok gördüler”
Siyasi intikam nedeniyle bir binanın kendilerine çok görüldüğünü ileri süren MHP İl Başkanı Yalçın, “Bugüne kadar burayla ilgili sırf siyasi intikam adına bir binası çok gördüler. Ancak şunu merak ediyorum. Belediye işhanında sadece biz değil başka siyasi partilerde var. Bizim binamızı satışa çıkaran belediye diğer partilerin yerlerini de satışa çıkaracak mı? Acaba o zamanda aynı insanlar konuşacak mı?” sorusunu yöneltti.

"Gerekirse binayı boşaltırız”
Kanunlar çerçevesinde hareket etmeye devam edeceklerinin altını çizen Yalçın, “İhaleyi başka birisi kazanır binayı boşaltın derse, boşaltırız. Biz MHP olarak bugüne kadar hep kanunlarla hareket ettik. Bundan sonra da kanunlarla hareket etmeye devam edeceğiz. Eğer burayı başka biri kazanır bize boşaltmak için tarih verirse biz o zaman boşaltırız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum