İsa Yalçın MHP Binası İçin Ne Dedi?

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, işgaliye karşılığı oturdukları mülkiyeti Belediye'ye ait yerin ihalesini alacak kimsenin istemesiyle burayı boşaltmaya hazır olduklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mart 2012 13:21
İsa Yalçın MHP Binası İçin Ne Dedi?

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, işgaliye karşılığı oturdukları mülkiyeti Belediye'ye ait yerin ihalesini alacak kimsenin istemesiyle burayı boşaltmaya hazır olduklarını söyledi. Yalçın, "MHP İsparta'da 13 metrekare yerde kuruldu. Gerekirse çadır kurar mücadelemizi sürdürürüz" dedi
 
İşgaliye karşılığı MHP'ye verildikten sonra ihalesine çıkıldığı için gerek Belediye Meclisi Denetim Komisyonu tarafından şikayet konusu olup İçişleri Bakanlığı tarafından Belediye yöneticileri hakkında soruşturma açılmasına neden olan, gerekse Belediye'ye yönelik operasyon kapsamında hazırlanan iddianamede yer alan binanın son ihalesi kimse katılmazken MHP İl Başkanı İsa Yalçın'dan çarpıcı açıklamalar geldi
 
BU FİYATLA ALMA ŞANSIMIZ YOK
Belediye İşhanı 5. katta bulunan ve muhammen bedeli 1 milyon 160 bin TL olan yerle ilgili neden ihaleye girmediklerine ilişkin soruya yanıt veren MHP İl Başkanı İsa Yalçın, bu kadar yüksek fiyatla binayı alma şanslarının olmadığını söyledi.
 
Yalçın, "Önceki gün yapılan bu ihaleyi zaten bu fiyatlarla alma şansımız yok. Çünkü fiyatın buranın değerinden çok yüksek olduğunu düşünüyoruz. Bu konuyla ilgjli gerçekten sıkıntılar yaşadık. Girmediğimiz ihaleye giren olmadı. Dün girenlerin de ne niyetle girdikleri ortaya çıkmış oldu. Dolayısıyla biz bu tür polemiklerin içerisinde olmayacağız. MHP binasız da kalabilir. Gerekirse çadır kurar mücadelemize devam ederiz ama asla baş eğmeyiz" dedi.
 
BİNAYI ALAN KİŞİ İSTERSE HEMEN BOŞALTIRIZ 
Binayı herkesin ihaleyle alabileceğini belirten Yalçın, bina sahibinin istemesi durumunda boşlatmaya hazır olduklarını iletti. Yalçın bu konuda şu açıklamada bulundu; "Hemen alır girer süreç neyse başlatırız, Bu konuda rahatız. Partimiz tarafından bina kullanılıyor bu önemli değil. Bize eşyalarımızı taşıma süresi kadar süre tanıdıktan sonra yer kendilerine aittir. Orada kalıcı olmamız söz konusu olamaz. İnsanlar dâha bizi tanımadılar. İnsanlar nasıl bir süreç yaşadığımızı bilecekler görecekler. Onun için herkes bu ihaleye girebilir alabilir. Eğer ihaleyi alan kişi bize 'Siz devam edin kiracı olarak' derse biz oturmaya ederiz. 'Mülkü boşaltın' derse bırakırız, ihaleyi kim alırsa bunu demek onun hakkıdır. Onun dışında bir şey de oladaydık. Duruşma sürerken de ihale yapılmış kimsede girmemiş."
 
KIRGINLIĞIMIZ VAR
Bu konuda bir takım kimselere karşı kırgın olduklarını belirten Yalçın, "Milliyetçi Hareket Partisi İsparta'da 13 metrekare bir odada kuruldu. 13 metre kareden bugünlere kadar mücadele verilmiş. Rahat bir hizmet binamız olsun dedik ama birileri bize bunu çok gördü. Bazıları kamu kurumlarına ait yerleri boşaltıp orayı kendilerine hak görüyorsa MHP içinde bu hak olarak görülmeli. İnsanımız bu konuda da değerlendirmesini yapacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.