İsa Yalçın Yeniden Aday Mı?

İsa Yalçın Yeniden Aday Mı?

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2017 11:39
İsa Yalçın Yeniden Aday Mı?

Milliyetçi Hareket Partisi’nin(MHP) ilçe ve il teşkilatlarında kongre süreci başlıyor. 12 ilçenin kongre takviminin belli olduğunu ifade eden İl Başkanı İsa Yalçın, ‘tekrar aday olacak mısınız?’ sorusuna “Bu şerefli mesleği, ateşten gömlek olarak gördüğüm gömleği hiç bırakmak niyetinde değilim. Ama kararı sayın genel başkanımız verecek. O yüzden il kongresi için bir şey söylemek zordur” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde(MHP) kongre süreçleri başlıyor. İlk olarak 12 ilçede kongreler gerçekleştirilecek. Daha sonra il kongresi yapılacak. Feshedilen merkez ilçe ile ilgili karar henüz verilmiş değil. Kongre süreçleri hakkında bilgi veren MHP İl Başkanı İsa Yalçın, ‘yeniden aday olacak mısınız?’ sorusunu da yanıtladı.

ATEŞTEN GÖMLEĞİ BIRAKMA NİYETİNDE DEĞİLİM
30 Nisan’a kadar ilçe kongrelerinin tamamlanmış olacağını dile getiren İl Başkanı İsa Yalçın, “12 tane ilçemizde kongre takvimimiz belli oldu. Biz bir taslak takvim hazırladık ve Sayın Genel Başkanımıza sunduk, onay geldi. Yaklaşık 10 gün sonra ilk pazartesi bir kongresi olacak” dedi.

Yalçın, ‘Yeniden aday mısınız?’ sorusuna da şu yanıtı verdi: “Gücüm yettiğince, kendimi bu konuda o heyecanımı halen hissettiğim sürece aday olurum tabii ki. Bizim il kongrelerimizde ilçeler yapıldıktan sonra sayın genel başkanımızın vereceği karar önemli. Ama bu kongre neticesi anlamında değil, projelerimizi ortaya koyduğumuz zaman birkaç kişiye de aday olun diyebilir ya da siz şuraya geçin diyebilir. O yüzden il kongresi için bir şey söylemek zordur. Ama ben Isparta’dan olmaktan çok keyif duyuyorum. Bu şerefli mesleği, ateşten gömlek olarak gördüğüm gömleği hiç bırakmak niyetinde değilim. İl başkanlığından keyif alıyorum. Her sabaha Milliyetçi Hareket Partisi ile uyanmak, Milliyetçi Hareket Partisi’ni düşünmek ve her gün 48 yıllık bu ulu çınarın Isparta’da temsilcisi olmak, o nefer üye arkadaşlarımızla ak sakallı arkadaşlarımızın arasındaki mücadele içerisinde olmak bana keyif veriyor. İlçe kongreleri Nisan’ın sonunda biterse il kongresini Mayıs ve Haziran ayında ya da bayramlardan sonra yaparız. 2002 yılından bu işin içerisinde bu günlere geldik. Gücümüz yettiği sürece ülküdaşlarımla beraber devam edeceğim.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum