İsa Yalçın'a Yanıt Gecikmedi: Acemi Politikacı

CHP Genel Başkan Yardımcısı SezginTanrıkulu üzerinden CHP'yi eleştiren MHP İl Başkanı İsa Yalçın'a cevap gecikmedi: Acemi Politikacı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Kasım 2014 10:49
İsa Yalçın'a Yanıt Gecikmedi: Acemi Politikacı

CHP Genel Başkanı Sezgin Tanrıkulu'nun "Dersim" konusundaki 'Özür Diliyoıruz' açıklamaları tartışma yaratmıştı.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın sosyal medya üzerinden CHP'yi eleştirdi. Tanrıkulu'nun Atatürk'ü Katil ilan ettiğini ima eden paylaşımlar yaptı.

MHP İl Başkanının sosyal medya üzerindenyaptığı eleştirilere CHP İl Başkanı Vedat Şenol'da sosyal medya üzerinden cevap verdi.

İŞTE FACEBOOK SAVAŞLARI...

İSA YALÇIN'IN YAPTIĞI O PAYLAŞIM




VEDAT ŞENOL'UN CEVABI:

"mhp ısparta il baskanı isa yalcın face'inde öyle bir paylasım yaptı ki acıklama yapmam farz oldu.chp genel bsk yrd sezgin tanrıkulu güya "Atatürk katildir, Atatürk dersimde katliam yapmıstır" seklinde sosyal medyada acıklama yaptıgını chp lilere ithaf ediyor.sosyal medyada herkes icin provakasyon amaclı saldırılar oluyor amaca uygun olmayan görüsler paylasılıyor. bırakın sezgin tanrıkulunu sıradan bir vatandasın bile Atatürk hakkında bu tür sacmasapan fikirleri olamaz.kaldıki sayın Tanrıkulu chp genel baskan yardımcisıdır. mhp il baskanı acemi politikacılar gibi kurgu paylasıma balıklamasına atlamıs ve sosyal medyada paylasmıstır.yazık bir partinin il baskanı bu kadar acemice nasıl davranır.yada mevcut durumdan yeterli bilgi sahibi olmadan faydalanmaya calısmak en azından ucuz politika yapmaktır.sayın il baskanını buradan kınıyor, sezgin tanrıkulu hakkinda yaptigı paylasımını ispata davet ediyorum.eger iddiasını ispatlarsa biz tanrıkulu icin geregini yapacagız, ispat edemezse mhp il baskanını kamuoyu önünde özür dilemege davet ediyoruz.vedat senol chp ısparta ilbaskanı"

Editörün Notu: İfadelerdeki imla ve yazım yanlışları tarafların kendilerine aittir. Anlam bozukluğu yaratmaması için tashih yapılmamıştır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum