İsa Yalçın'dan Anneler Günü Mesajı

MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, "Türk analarının, Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığını koruyacak, onun temel değerlerine sahip çıkacak yeni nesiller yetiştireceğinden hiç şüphem yoktur" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mayıs 2011 13:32
İsa Yalçın'dan Anneler Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, "Dün, Meteleri, Alparslanları, Fatihleri, Mustafa Kemal Atatürk'leri yetiştiren Türk analarının, bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığını koruyacak, onun temel değerlerine sahip çıkacak yeni nesiller yetiştireceğinden hiç şüphem yoktur" dedi.

Yalçın, Anneler Günü dolaysıyla yaptığı yazılı açıklamada, ilk öğretmen, yol gösterici, destekçi ve yaşamdaki en önemli hazine annelerin, sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layık olduğunu bildirdi.

Şehitlerin aziz annelerinin, ülkenin varlığı ve birliği için gözünü kırpmadan canını vermiş yiğit evlatların kendilerine emanetleri olduğunu belirten Yalçın, "Hiç kuşkunuz olmasın ki, tüm varlığımızla yanınızdayız. Acılarınızı derinden paylaşıyor ve bu acıların bir daha yaşanmaması adına elimizden geleni yapmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Dünyadaki hiçbir değerle karşılaştırılmayacak ve yeri hiç bir zaman doldurulmayacak en kutsal varlıkların, anneler olduğunu ifade eden Yalçın, şunları kaydetti:

"Dün, Meteleri, Alparslanları, Fatihleri, Mustafa Kemal Atatürk'leri yetiştiren Türk analarının, bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığını koruyacak, onun temel değerlerine sahip çıkacak yeni nesiller yetiştireceğinden hiç şüphem yoktur. Bizlere düşen ise onları yalnız belirli günlerde değil, yaşam boyunca sevgi ve içtenlikle kucaklamak, emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek sorumlu bir yaşam sürmek ve kendi çocuklarımıza aynı yüce değerleri aktarmaktır. Sonsuz sevgileriyle dünyamızı anlamlı kılan, yaşamımızın en büyük güzelliği biricik annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, hepsinin ellerinden öpüyorum. "

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.