İsa Yalçın'dan Süreyya Sadi Bilgiç'e Sert Yanıt

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in bu çıkışına MHP İl Başkanı İsa Yalçın sert cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mayıs 2011 10:27
İsa Yalçın'dan Süreyya Sadi Bilgiç'e Sert Yanıt

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç seçim çalışmaları kapsamında gittiği Yakaören köyünde, “Biz MHP’nin de devamı olan bir partiyiz” demişti.

Yalçın: “Milletten özür dileyip çekilsinler

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in bu çıkışına MHP İl Başkanı İsa Yalçın sert cevap verdi. Yalçın, “Oy almak için girmedikleri kılık kalmadı. Biz masayı da, sandalyeyi de, ağaçları da seviyoruz diye acayip bir koltuk sevdası başladı” dedi. Yalçın, “Oy almak için girmedikleri kılık kalmadı. Biz, masayı da, sandalyeyi de, ağaçları da seviyoruz diye acayip bir koltuk sevdası başladı. Bu milletin karşısında söyleyecek bir şeyi kalmayanların bu milletten özür dileyerek çekilmeleri lazım. Bu millet öz varken türevleri ile uğraşmaz” dedi.

Yalçın ayrıca, AKP’liler için en iyi sonucun, halkın onları yeni bir iktidarla unutması olduğunu söyledi. Yalçın, “Onlar için en güzel sonuç yeni bir iktidarla bu millet onların yaptıklarını unutacaktır. Şartlar normale dönünce kendileri tek tek bu milletle helalleşeceklerdir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum