İsa Yalçın'dan Vali'ye Şok Teklif

Isparta kamuoyunda emekli oldukdan sonra, Ispartada kalacağı ve siyaset yapacağı konşulan Isparta Valisi Memduh Oğuz'a ilk teklif MHP'den geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ocak 2013 16:32
İsa Yalçın'dan Vali'ye Şok Teklif

Isparta kamuoyunda emekli oldukdan sonra, Ispartada kalacağı ve siyaset yapacağı konşulan Isparta Valisi Memduh Oğuz'a ilk teklif MHP'den geldi. MHP İl başkanı İsa Yalçın Isparta Valisi Memduh Oğuz'a "Siyaset yapıcaksa aramızda görmek isteriz" dedi.

Yalçın "Valimizim çalışmalarını siyaseten değil hizmet için yaptığı kanısındayım. siyaset yapmak onunda hakkı siyaset düşünüyorsa aramızda görmek isteriz"dedi. Bu teklife ise Isparta Valisi Memduh Oğuz'un nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu... Vali Oğuz, 1948 yılında Nevşehir’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Sırasıyla Avanos, Çayeli, Afşin, Derinkuyu, Dicle, Hayrabolu kaymakamlıklarında bulundu. Hayrabolu Kaymakamı iken aynı zamanda 2 yıl Belediye Başkanlığı görevini yerine getirdi.

1982 yılında Mülkiye Başmüfettişi oldu. Bu görevde iken İçişleri Bakanlığı Genel Sekreterliğine getirildi. 1988 yılında Burdur Valisi oldu. Daha sonra Tekirdağ, Kocaeli ve Kırklareli Valiliklerinde bulundu. 30.12.2010 tarihinden itibaren Isparta Valiliği görevini yürütmektedir. Sosyoloji öğretmeni Canan OĞUZ ile evli olup, 2 oğlu ve 2 torunu vardır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum