İsa Yalçın'ın Maddi Arzularını Doyuramadık

MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın Atabey halkına ve belediye personeline zulüm ettiği gerekçesiyle istifaya davet ettiği Atabey Belediye Başkanı Ali Bal, suskunluğunu Kanal 32 Televizyonuna bozdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mart 2011 13:05
İsa Yalçın'ın Maddi Arzularını Doyuramadık

 

MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın Atabey halkına ve belediye personeline zulüm ettiği gerekçesiyle istifaya davet ettiği Atabey Belediye Başkanı Ali Bal, suskunluğunu Kanal32 Televizyonuna bozdu.

ALİ BAL - 'İSA YALÇIN'IN MADDİ ARZULARINI DOYURAMADIK'
İl Başkanının arzularını doyuramadık. Isparta il genelinde MHP’ye en çok oyun Atabey’den çıktığını ileri süren Atabey Belediye Başkanı Ali Bal, “Biz buraya yüzde 40 oy ile geldik. Genel seçimlerde de en çok oy alan partiyiz.Ancak buna rağmen İl Başkanının hem siyasi hem de maddi arzularını doyuramadık.Çok güzel çalışmamıza rağmen biz İl Başkanının isteklerini bitiremedik. Kendi istek ve arzularını karşılayamadık” dedi.

'İSTİFA ETMİYORUM'
Partiden istifasının söz konusu olmadığına açıklayan Atabey Belediye Başkanı Ali Bal,MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın görevi bırakıncaya kadar parti üyeliğini askıya alabileceğini söyledi.

Ali Bal sözlerini şöyle sürdürdü: “Benim İsa Yalçın’ın açıklamasının ardından telefonlarıma bakmadığım söyleniyor. Böyle bir şey söz konusu bile olamaz. Benim iki adet telefonum var. İkisi de 24 saat açıktır. Göreve seçildikten sonra numaralarımı bile değiştirmedim. Her isteyen bana telefondan ulaşabilir. İsteyen isteği zaman görüşebilir. Kaçtığımız falan da yoktur. Böyle bir şey mevzubahis dahi olamaz. Bu İl Başkanı istifa edip gidinceye kadar, partiden kovuluncaya kadar, partiyi terk edinceye kadar üyeliğimi askıya alabilirim. Ama istifa etmem gibi bir durum söz konusu dahi olamaz"dedi.

Kanal32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum