İsa Yalçın'ın Ne Demek İstediği Anlaşılmadı

Merve Kuyu'nun ''Isparta'da AKP'den kaçanların birleşmesi gereken siyasi adres MHP değil, CHP'dir. sözüne cevap vermeyeceğim açıklamasında bulundu..

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2011 11:23
İsa Yalçın'ın Ne Demek İstediği Anlaşılmadı

Merve Kuyu'nun ''Isparta'da AKP'den kaçanların birleşmesi gereken siyasi adres MHP değil, CHP'dir". sözüne cevap vermeyeceğim açıklamasında bulundu.

MHP İI Başkanı İsa Yalçın, "Isparta’da AKP'den kaçanların birleşmesi gereken siyasi adres MHP değil, CHP'dir. Önümüzdeki dönem belediye başkanı CHP'li olacaktır" şeklinde iddialı açıklamada bulunan Mimarlar Odası İl Temsilcilik Başkanı Merve Kuyu'nun sözlerini "talihsizlik" olarak değerlendirdi.

Bu konuya CHP'nİn kurumsal kimliğine saygı göstererek cevap vermeyeceğini belirten Yalçın, şöyle konuştu: "Talihsiz bir açıklama yapmıştır. Bir meslek odasının temsilcisinin Isparta’da insanları kutuplaştıracak açıklamalardan kaçınması gerekir.

Açıkçası kendisinin hangi sıfatla bu açıklamaları yaptığını bilmediğimiz için Cumhuriyet Halk Partisi'nin kurumsal kimliğine olan saygımızdan dolayı bu konuya cevap vermeyeceğiz.

Ama en kısa zamanda Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatlarından bu açıklamalarla ilgili değerlendirme bekliyoruz- Ona göre bu konuşulan konuların havada kalmaması için bir açıklama yapacağız.

Isparta’nın ve Türkiye'nin ayrışmaya değil birliğe ihtiyacı vardır. Sivil toplum temsilcilerinin, meslek odalarının veya siyaset düşünen kimselerin yaptıkları açıklamalarda çok daha dikkatli olmalarını bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum