İşadamı Akın’ı Yatırıma Davet Etti

Dünya’nın havaalanları konusunda kendi sınıfında ikinci büyük şirketi olan TAV Havalimanları Holding ve 20 yıldan fazla bir süredir 1,9 milyar Dolar tutarındaki inşaat projesini tamamlayan ve Isparta Şehir Hastanesi’nin de yapımı üstlenen Akfen Holding’in

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2014 17:08
İşadamı Akın’ı Yatırıma Davet Etti

Dünya’nın havaalanları konusunda kendi sınıfında ikinci büyük şirketi olan TAV Havalimanları Holding ve 20 yıldan fazla bir süredir 1,9 milyar Dolar tutarındaki inşaat projesini tamamlayan ve Isparta Şehir Hastanesi’nin de yapımı üstlenen Akfen Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ve yönetim kurulu ve meclis üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, İşadamı Akın, şirketler gurubu olarak Isparta’yı önemsediklerini söyledi. ITSO Başkanı Başdeğirmen ile Isparta’nın ekonomik durumu ve yatırımlarla ilgili sohbet eden İşadamı Akın, şirketinin faaliyetlerini anlattı. Başdeğirmen, Türkiye’nin ve dünyanın en önemli şirketleri arasında yer alan TAV Havalimanları ve AKFEN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın’dan Isparta’ya farklı yatırımlar yapmaya davet etti. Başdeğirmen, “Isparta adına çok önemli bir projeyi üstlendiniz, başarılı olacağınıza inancımız sonsuz. Sizin gibi işadamlarımızı önemsiyoruz ve başarı hikayelerini üyelerimizle paylaşmanızı istiyoruz. Isparta olarak yatırımlara açık bir iliz, yeni yatırım planlarınızda Isparta’yı göz önünde bulundurmanızı isteriz. Önümüzdeki günlerde sizleri burada tekrar misafir ederek üyelerimizle buluşturmak isteriz.”dedi.

TAV Havalimanları ve Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Akın, davetinden dolayı Başdeğirmen’e teşekkür ederek, “Isparta bizim için çok önemli ve çok güzel bir şehir, Isparta ile ekonomik anlamda her zaman çalışmak isteriz. Tekrar Isparta’ya geldiğimizde bu konuları daha detaylı konuşmak ve yapılabilecek çalışmaları sizlerle değerlendirmek isterim. Bundan sonra sık sık birlikte olacağız. Üyelerinizle de buluşmaktan memnuniyet duyarım. “dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.