İşaretlemeler Yapıldı

Isparta Belediyesi, 80 km’lik asfalt hedefini tamamlarken, bu yolların tamamında da yol çizgi, yön işaretleri, hız limitleri ile çeşitli uyarıcı yazılarının yazımını da sürdürüyor.

Yayınlanma:
İşaretlemeler Yapıldı

Isparta Belediyesi tarafından son olarak İstanbul Caddesi’ndeki yol çizgileri ve diğer uyarıcı işaretlemeler yapıldı.

Isparta Belediyesi tarafından geçen hafta içerisinde son asfaltı dökülen Otogar-Zabıta Kavşağı arasında da yol çizgi çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışmalar kapsamında yol çizgileri çekilirken, yine caddede yaya geçitleri, yön işaretleri, 40 km hız limiti, dikkat ve yavaş gibi yazılar yazıldı. Yapılan çalışmalarla şu ana kadar şehirde dayanıklı asfaltı gerçekleştirilen her caddede gerekli işaretlemeler de gerçekleştirilmiş oldu.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarının yanı sıra caddelerde gerekli işaretlemelerinde yapıldığını söylerken, yapılan ikazlara vatandaşların uymalarını istedi. Şehir genelinde trafik işaretlemeleri kapsamında ciddi çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmalardan birisinin de hız limiti yönünde olduğunu belirten Başkan Günaydın, şehir genelinde 4 bin 500 adet hız limit yazısı yazılacağını ve şu ana kadar bu yazıların yazım işlerinde 500’ü geçtiğini kaydetti.
Şehirdeki kasislerin kaldırıldığını, kasislerin çağdaşlığa uymadığını, bunun yerine uyarı yazılarının yoğunlukla yazıldığını belirten Başkan Günaydın, yine şehir içerisindeki tüm kavşaklarda da sinyalizasyon yenileme çalışmalarının tamamlandığını ve bu kavşakların tek bir noktadan kontrol edilebildiğine dikkat çekti. Günaydın, gerek sürücülerin, gerekse yayaların uyarıları dikkate almalarını istedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.