ISBAŞ Cumartesi Günü Kapanıyor

ISBAŞ bütün üretimini Bims Blok'ta yapacak. Günaydın:”Söz verdik yerine getiriyoruz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2014 09:55
ISBAŞ Cumartesi Günü Kapanıyor

Mahalle arasında kalan ve fabrika çevresinde oturan vatandaşların taşınmasını istedikleri ISBAŞ’ın eski fabrikası Cumartesi günü kapanıyor. Üretim Bims Blok'ta devam edecek.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, fabrikasının taşınması ile ilgili mahalle sakinlerine söz verdiklerini belirterek:”Sözümüzü yerine getiriyoruz. Bugüne kadar yeni fabrikamızın kurulması, üretimin artırılması ve belirli şartların oluşması için beklendi. Şimdi gerekli şartlar oluştu ve fabrikayı halkımıza verdiğimiz söz gereği kapatıyoruz. Vatandaşlarımız artık sorun yaşamayacak. Yeni fabrikamızda 3 vardiya üretimi yapıyoruz” dedi.

Günaydın, pomza ile ilgili önemli yatırımlara imza attıklarını da belirterek:”Pomza alanında önemli yatırımlara imza attık. Isparta pomzada bölgenin önemli bir merkezi haline geliyor” şeklinde konuştu.
ISBAŞ’ın eski fabrikasının kapanışı nedeniyle Cumartesi günü öğle saatlerinde mehter takımı konser verecek ve vatandaşlara yemek verilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.