ISBAŞ Personeline Zam Yapıldı

Isparta Belediyesi Bims Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret AŞ’de (ISBAŞ) çalışan 32 personele yüzde 45’e varan oranlarda maaş zammı yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Haziran 2012 17:03
ISBAŞ Personeline Zam Yapıldı

Yapılan zamla birlikte 670-850 lira alan bir personelin maaşı bin ile 1200 lira arasında değişen rakamlara çıkarıldı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, geçen günlerde ISBAŞ’taki üretimin 25 bin adetten, 36 bin adede yükseldiğini ve bunun bir rekor olduğunu belirtirken, bunun kendisinde memnuniyet oluşturduğunu belirterek, çalışanlarına maaş zammı sinyali vermişti.

Bu sinyalin ardından ISBAŞ’ta çalışanlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, maaş zammını personeliyle paylaşırken, çalışanlar da zam karşısında Başkan Günaydın’a teşekkür etti.

Günaydın, “Bu fabrika sizin. Siz buradan evlerinize ekmek götürüyorsunuz. İşinize daha iyi sarılın, azminizi devam ettirin” derken, kısa bir süre sonra bu çalışma ve başarıları bir daha değerlendirebileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum