Isbaş Üretim Rekoru Kırdı

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından tekrar geri kazandırılan ISBAŞ Bimsblok Fabrikası yeni bir rekora daha imza attı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Haziran 2012 17:04
Isbaş Üretim Rekoru Kırdı

Günlük 25 bin adet bimsblok üretimi yapan fabrika, üretim kapasitesini 36 bin adete çıkardı. "36 bin adet bimsblok üreterek rekor kırdık" diyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, pazarlamada da sıkıntı yaşamadıklarını dile getirdi.

Üretim kapasitesinin 25 binden 36 bin adede çıkarılmasının mutluluğunu yaşayan Başkan Günaydın, fabrikada görev yapan yöneticilere, ustalara ve işçilere teşekkür etti.

ISBAŞ Bimsblok Fabrikası’nda incelemelerde bulunan Başkan Günaydın, fabrikanın verimini artırmak için bugüne kadar çalıştıklarını, fabrikanın tekrar bakımdan geçirildiğini, ürün kalitesinin arttırıldığını söylerken, son olarak günlük üretimin de 11 bin adet yükselmesinin kendisin de memnuniyet yarattığını belirtti.

Fabrikanın iki vardiya olarak çalıştığını dile getiren Başkan Günaydın, “25 bin olan üretimimizi 36 bine çıkararak rekor kırdık. Şu anda malımızın kalitesi çok iyi. 36 bin adet mal üretmemize rağmen mal yetiştiremiyoruz. Bu kalitenin bir sonucudur. Antalya pazarına da mal yetiştiremiyoruz. Bu güzel çalışmayı ortaya koydukları için yöneticilerimize, çalışan usta ve işçilerimize teşekkür ediyorum. Üretim rekoru kırılması beni çok memnun etti. Bu kazancımız Isparta halkına hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum