ISBAŞ’ın Sermayesi Yüzde Yüz Artırılacak

ISBAŞ’ın Sermayesi Yüzde Yüz Artırılacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ağustos 2018 10:26
ISBAŞ’ın Sermayesi Yüzde Yüz Artırılacak

Belediye Meclisi, Belediye’nin şirketlerinin Maliyeye olan borçlarını ödemek amacıyla ISBAŞ A.Ş’nin sermayesini 30 milyon liradan 60 milyon liraya çıkarılmasını gündemine aldı. Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konu hakkında son karar Cuma günü verilecek.

Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı ilk toplantısı dün gerçekleştirildi. Belediye ve Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın başkanlığında yapılan toplantıda gündemdeki maddeler ele alınarak birinci madde hariç tamamı ilgili komisyonlara havale edildi.

Dünkü Meclis gündeminin en önemli maddelerinden birisi de Belediye Şirketi olan ISBAŞ A.Ş’nin sermayesinin yüzde yüz oranında artırılması konusu oldu. Gündemin altıncı maddesinde bulunan ve Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından mecliste okunan; Belediye Şirketlerinin Maliye borçlarını ödemek amacıyla ISBAŞ A.Ş’nin sermayesinin 30 milyon liradan 60 milyon liraya çıkarılmasına, sermaye artırımının ayni ve nakdi olarak yapılmasının görüşülmesi konusunu ele aldı.

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU
RAPOR HAZIRLAYACAK
Belediye ve Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın daha sonra söz konusu gündem maddesini Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesini meclis üyelerinin onayına sundu. Oy birliği ile Komisyona havale edilen konu hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu detaylı bir rapor hazırlayacak.

CUMA GÜNÜ
KARARA BAĞLANACAK
İlgili Komisyonun hazırlayacağı raporu Belediye Meclisinin 10 Ağustos Cuma günü yapılacak olan Ağustos ayı son toplantısında meclise sunması ve bu konudaki son kararın bu toplantıda verilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.