Isbaş’ta Üretim Her Geçen Gün Artıyor

ISBAŞ Bimsblok Fabrikası’nda verim yükseltisi her geçen gün artarak devam ediyor. ISBAŞ’ın devralınmasıyla birlikte günlük 10 bin adet üretim yapan fabrikada bu sayı 27 binlere ulaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2013 12:49
Isbaş’ta Üretim Her Geçen Gün Artıyor

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, fabrikalardaki incelemelerini aralıksız sürdürerek, gerek üretim, gerek kalite denetimlerini gerçekleştiriyor. Başkan Günaydın, “Kaybolan, yok edilen ve bir tuz parasına darbedilen fabrikamızı geri alarak tekrar ayağa kaldırdık. 10 binle başlayan üretim bugün 27 bin adede ulaştı” dedi.
ISBAŞ’ta hedefleri aştıklarını anlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kalite, sağlamlık, dayanıklılıkta üst seviyeye çıkıldığını dile getirerek, “Kalitemiz zirvesine ulaşmıştır. Ülkemizde en kaliteli, en uygun ve en dayanıklı malzemeyi üretiyoruz” görüşlerinde bulundu.

ISBAŞ Bimsblok’un depremlere dayanıklı olarak üretildiğini ve yine çatlamayan bir malzeme olduğunu belirten Başkan Günaydın, “Ürettiğimiz bimsbloklarla dünya fuarlarında en iyi yapı malzemesi ödülü alabilecek seviyeye getirdik. ISBAŞ’ın bimsbloku ülkemizde aranan bir malzeme haline gelmiştir. Aynı şekilde ISBAŞ’ın yanı sıra BELMAŞ bimsblok fabrikamızda üretimde kaliteyi yakalamıştır. Kaliteli malzeme üretmemiz satışlarımızda da büyük bir önem kazanıyor. Kış şartları olmasına rağmen ciddi üretimler gerçekleştiriyoruz. Fabrikalarımız kademe kademe üst seviyelere çıktı. Geleceğe yönelik bu çalışmalar halkımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.