İşbirliğine Hazırız

MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Selim Mustafa Özkutlu ve beraberindeki heyet, KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım'ı ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Eylül 2014 14:28
İşbirliğine Hazırız

Ziyarette MÜSİAD Şube Başkanı Selim Mustafa Özkutlu, KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım ile görüşerek Müsiad çalışmaları ve faaliyet alanları hakkında bilgi verdi.

MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Selim Mustafa Özkutlu, Isparta adına yapılacak her çalışmada toplumun tüm katmanlarıyla işbirliği yapmaya hazır olduklarını açıkladı. Özkutlu, “MÜSİAD hakkın ve hukukun, adaletin ve eşitliğin, barışın ve güvenin, refahın ve mutluluğun sağlandığı; tarihe ve topluma mal olmuş mahalli ve evrensel değerlerin gözetildiği, kendi içinde bütün, bölgesinde, ekonomik ve siyasi alanda etkin, dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıkan hassasiyet sahibi iş adamlarının, 5 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul’da kurdukları bir işadamı derneği. Bizde bu anlayıştan yola çıkarak ülkemiz, Isparta ve iş adamlarımızı en iyi noktaya getirmek için çalışacağız. Isparta ortak paydasında tüm paydaşlarla bir araya gelerek üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım ise, KOSGEB’in üretim ve ticaret hayatı üzerindeki olumlu etkileri hakkında bilgiler verdi. Müsiad ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını ifade etti. KOSGEB destekleri ve girişimcilik eğitimleri üzerine çalışmaların yapılması için görüş birliğine varıldı.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.