İşçi Partisi Adayı Ak Parti'ye Oy Verin Dedi!

İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Nuri Gönendi, "Apo'yu TBMM'de görmek istiyorsanız AKP'ye oy verin. Abdullah Öcalan'ı Meclis Kürsüsünde yemin ederken görmek istiyorsanız AKP'ye oy verin" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2014 16:32
İşçi Partisi Adayı Ak Parti'ye Oy Verin Dedi!

İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Nuri Gönendi, yerel seçimlerin yerel yöneticilerin seçimi olmaktan çıktığını belirterek AKP’ye verilecek oyların Apo’yu meclise taşıyacağını ileri sürdü. Gönendi’nin CHP ve MHP’ye de mesajları vardı.

İşçi Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Nuri Gönendi, yaptığı açıklamada “30 Mart 2014 yerel seçimleri yerel yöneticilerin seçimi olmaktan çoktan çıkmıştır. İktidardan çok beceriksizliğiyle iktidarın ömrünü uzatan muhalefete tepkinin örgütlendiği Haziran'da başlayan toplumsal hareketlilik 17 Aralık Rezaletiyle birlikte sosyal medyadan yeniden sokağa taşmaya hazırlanmaktadır. Bunu fırsat bilen iktidar partisi ve bölücü koalisyon ortağı yeni bir süreci dayatmaktadır” dedi.

‘AKP APO’YU MECLİSE TAŞIYACAK!’
Gönendi açıklamasında “Değerli Ispartalılar, bu seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi'ne vereceğiniz oylar Terörist başına verilecek milletvekilliği mazbatasına hizmet edecektir. Apo'yu TBMM'de görmek istiyorsanız AKP'ye oy verin. Abdullah Öcalan'ı Meclis Kürsüsünde yemin ederken görmek istiyorsanız AKP'ye oy verin. Ordumuzun başında PKK’lı generaller görmek istiyorsanız AKP'ye oy verin. Yolsuzluk ve rüşvet batağında geleceği ipotek altına alınmış ve eyaletlere bölünmüş bir Türkiye için iktidara oy vereceğinizi unutmayın. Isparta'nın sağduyusunun galip geleceğini ve bu rezaletlere prim vermeyeceğinizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

ISPARTA’NIN YILLARI HEBA OLDU
AK Parti kazanmasın diye MHP’ye oy verecek olan seçmene de seslenen Gönendi, “Oyumuz boşa gitmesin, AKP gelmesin" diye Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy veren yurttaşlarımız var. Karşılaştığımızda, kahvehanede mahallede sokakta evinde "Ne yapalım hocam?" diye soruyorlar. Önümüzde yılları heba olmuş bir Isparta duruyor ve bunun sorumlusu AKP kadar MHP. Meclisteki sessizliğiniyse zaten görüyorsunuz. Halkımıza soruyoruz: Daha güzel bir Isparta için hangi projesini gördünüz ya da duydunuz?” dedi.

CHP BELEDİYEYİ ALMAK DERDİNDE DEĞİL!
Gönendi, İşçi Partisi’ne oy vermek isteyen ama oyum boşa gider düşüncesiyle CHP’ye oy vermek isteyen seçmene de çağrıda bulunarak “İşçi Partisi'ne oy vermek istediği halde "Oyum boşa gider" korkusuyla Cumhuriyet Halk Partisi'ne yönelen seçmenimize bir gerçeği hatırlatmak istiyorum. Söz konusu parti genel merkez atamasıyla fahri Isparta milletvekili olan eski valisinin aşırı başarısız performansı nedeniyle bir daha milletvekili çıkaramayacağını biliyor. Bu nedenle gönlünde AKP karşıtlığı olan seçmenlerin birliğini sağlamak amacıyla yerel seçimlerde karşınıza sevebileceğiniz bir hemşehrimizi çıkardılar. Ancak bilmelisiniz ki ne CHP Genel Merkezi ne de İl Yönetimi Belediye Başkanlığını almak derdinde. Alamayacaklarını bildikleri halde "Oylar bölünmesin" tatavasıyla seçmenin aklını bulandırmaya çalışıyorlar. Dertleri Belediye falan değil sadece ve sadece bir tanecik Milletvekilliği” iddiasında bulundu.

ATATÜRK’TE BİRLEŞELİM ÇAĞRISI
CHP’nin “Atatürkçü Oylar Bölünüyor” propagandası yaptığını ileri süren Gönendi, “Karşımızda kamuoyu yoklamalarında üçüncü parti olacağı bile meçhul olan bir parti var. Ancak yaptıkları çalışmalarda, "Atatürkçü oylar bölünüyor", "Az bir farkla CHP kaybederse vicdanınız sızlamayacak mı?" türünden gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan sözler sarf ediyorlar. Onlara göre "Oylar bölünmesin ama vatan bölünsün.", gayet güzel. CHP'ye vereceğiniz oylar 31 Mart'ta ilan edilecek "Demokratik Özerklik"'e sessiz kalınması anlamına gelecektir. Karşımızda Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bütün rezaletlere onay veren veya ses çıkarmayan partiler var. "Atatürk'te birleşelim" çağrılarımıza kulak tıkayıp sağdan soldan aday devşiren partiler var. Asrın Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu'nda da Ergenekon ve Balyoz Çuvalları'nda da hükümeti ipten alan partiler var. Sosyal Medya yasaklarına basın yasaklarına karşı Mecliste bile mücadele edemeyen partiler var. Sine-i Millete dönülseydi bu rezaletler yaşanmazdı, bölünme sürecine girilmez "dur!" denilirdi” ifadelerini kullandı.

YAĞMA VE TALANA TESLİM OLMUŞLAR
Hiçbir siyasi partinin kamucu tercihleri halkın önüne çıkarmadığını kaydeden İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Nuri Gönendi, “Hiçbir siyasi parti kamucu tercihleri önünüze koymaya cesaret edemiyor. İşçi Partisi hariç hepsi piyasacıdır. Özelleştirme olsun taşeronlaştırma olsun ihalecilik olsun imarcılık olsun yolsuzluk ve rüşvet üreten bütün yağma ve talan mekanizmalarına teslim olmuşlardır. Aday listelerini ve profillerini incelediğinizde kimi ne için seçtiğinizi çok iyi anlayacaksınız. İşçi Partisi'nde birleştireceğiniz oylarınız bir halkçı belediye örneğini yaşatacak ve genel seçimlerde oluşacak Milli Hükümet'in kurularak bölünme tehdidinin bertaraf edilmesine hizmet edecektir. Biz tarikatların, cemaatlerin değil Isparta halkının tümünün oyuna talibiz, kimseyi dışlayıp ötekileştirme niyetinde değiliz. Oylarınızı bölmeden İşçi Partisi'nde birleştireceğinize inanıyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum