İşçi Partisi Ankara Yolcusu

İşçi Partisi Olağanüstü Kurultay İçin Ankara'da Toplanacak. Isparta'dan Kurultay İçin 5 Otobüs Kaldıracaklarını Kaydeden İl Başkanı Tüfekli, Ispartalılara çağrıda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2015 12:51
İşçi Partisi Ankara Yolcusu

İşçi Partisi "Milli Hükümet İçin Birlik" sloganıyla olağanüstü kurultayını topluyor.

15 Şubat tarihinde Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılacak olan kurultay için Isparta'dan da otobüsler kaldırılacağını kaydeden İşçi Partisi İl Başkanı Mehmet Ali Tüfekli, "1908`den 1940`a kadar devrimci, halkçı, milliyetçi birdi. Altı Ok, bu birliğin programıydı. Küçük Amerika süreciyle bu üçü birbirinden ve özünden koparıldılar. İşçi Partisi, bugün bu üç kökün birleştiği partidir” dedi.

Tüfekli, 15 Şubat’taki kurultayda Partilerine çok önemli katılımlar olacağını belirterek şöyle devam etti: “15 bin kişilik Ankara Arena salonundan ilan edeceğiz! Milli Hükümet yürüyüşünün son etabını başlatıyoruz. Genel seçimden büyük başarıyla çıkacağımızı dosta düşmana göstereceğiz. Ispartalıları kurultayımıza çağırıyoruz. Isparta’nın tüm ilçelerinden ücretsiz otobüsler kaldıracağız. İşçi Partisi örgütleriyle temasa geçin ve bu tarihi kurultaya katılım için isimlerinizi yazdırın” ifadelerini kullandı.

İşçi Partisi İl Başkanı Mehmet Ali Tüfekli, Haziran ayında yapılacak olan seçimler için de Isparta'dan sürpriz izimlerin Milletvekili adayı olabileceğinin sinyallerini verdi.

İşçi Partisi üyeleri 14 Şubat gecesi Isparta'dan Ankara'ya hareket edecekler.

Öte yandan çeşitli yayın organlarında İşçi Partisi'nin isminin kurultayda 'Vatan Partisi' olarak değiştirileceği ve başta CHP ve MHP olamak üzere çeşitli siyasi partilerden aralarında milletvekili ve eski bakanların da olduğu çok sayıda önemli ismin 'Vatan Partisi'nde birleşeceği iddiaları yer almıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.