İşçi Partisi’nde Bayrak Değişimi

Hafta sonu düzenlenen İşçi Partisi İl Kongresi’nde İl Başkanlığı görevine Umut Alparslan getirildi. İP'nin çiçeği burnunda İl Başkanı Alparslan, partisine önümüzdeki günlerde yeni katılımların olacağını kaydetti. Listede belediye başkanlarının da olduğu k

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2013 12:29
İşçi Partisi’nde Bayrak Değişimi

Hafta sonu Halı Sarayı Düğün Salonu’nda düzenlenen İşçi Partisi İl Kongresinde İl Başkanlığı görevine Umut Alparslan getirildi.



Çeşitli siyasi parti, dernek, sendika ve kitle örgütü temsilcisinin de katıldığı kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İl Başkanı Arif Aras’ın açılış konuşmasının ardından oluşturulan divan kurulunda Bayram Atasoy divan başkanlığına getirildi.



Kongrede ilk olarak konuklara söz verildi. Siyasi parti, sendika, dernek ve kitle örgütü temsilcilerinin konuşmalarının ardından, raporlar okundu ve oylandı. Kongrede İşçi Partisi'ne yeni üye olanlara da parti rozetleri takıldı.

Tek liste ile gidilen seçimlerde İl Başkanlığına Umut Alparslan getirildi. Alparslan, kongre sonrası yaptığı açıklamada “İşçi Partisi uzun yıllardır Isparta’da bayrağını dalgalandırıyor. Şimdi hem genç, hem de tecrübeli bir yönetim kurulu oluştu. Bugün Isparta’da İşçi Partisi açısından önemli bir gün. Burada bir irade beyan ediyoruz. Yerel yönetimlerden Milli Hükümete emin adımlarla yürüyeceğiz” dedi.



Alparslan, “Yerel düzlemde İşçi Partisi’nin mücadele edeceği bir hayli konu var. Özellikle emek ve cumhuriyet cephesinden baktığımızda Isparta’nın ciddi sorunları var. Bizim de elbette projelerimiz var. Isparta halkı artık İşçi Partisi’ni daha yakından takip edecek” ifadelerini kullandı.

18 Mart'ın arefesinde göreve geldiklerini hatırlatan Alparslan, "18 Mart'ın arefesinde göreve gelmemiz de anlamlı oldu. Yurdun dört bir yanı NATO askerleriyle dolu. Çanakkale Geçilmez iradesini bugün bir kez daha haykırarak, görevi teslim alıyoruz" dedi.



İşçi Partisi’nin çiçeği burnunda İl Başkanı Umut Alparslan, önümüzdeki dönemde partisine yeni katılımların da olacağını kaydederek “Önümüzdeki günlerde partimize yeni katılımlar olacak. Çeşitli ilçe ve beldelerde belediye başkanı, meclis üyesi, çeşitli siyasi partilerin ilçe ve belde başkanları düzeyinde katılımlar olacak” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum