İşçi Partisi'nden 1 Mayıs Mesajı

İşçi Partisi İl Başkanı Mehmet Ali Tüfekli, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda emek ve vatan vurgusu yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Nisan 2014 17:05
İşçi Partisi'nden 1 Mayıs Mesajı

İşçi Partisi Isparta İl Başkanı Mehmet Ali Tüfekli, mesajında “Türkiye’miz bugün emek ve vatan savaşındadır. Emeğimize göz diken küresel efendiler, vatanımızı da parçalama tertiplerinin içindedirler. - Atatürk önderliğinde kurduğumuz cumhuriyet kurumlarını yıkmaya kalkmışlardır, - KİT’leri özelleştirmiş, - Tarımımızı çökertmiş, - Üretim ekonomisini yıkmışlardır, - Biz emekçileri taşeronlaştırmışlardır, - Türk Silahlı Kuvvetleri’ne, İşçi Partisi’ne ve Cumhuriyet kuvvetlerine kumpaslar kurmuşlar, Gladyo tertipleri yapmışlardır. Bugün Türkiye’mizde ve bütün Ezilen Dünyada emek ve vatan mücadelesi birleşmiştir. Emeksiz vatan olmaz. Vatansız emek olmaz” dedi.

Tüfekli, “1 Mayıs küresel sermayenin tertiplerinde piyon olma günü değildir. 1 Mayıs etnik kavga günü değildir. 1 Mayıs vatansızlık ve vatan düşmanlığı günü değildir. 1 Mayıs turuncuların değil, al bayraklı emekçilerin günüdür. 1 Mayıs emeğimiz ve vatanımız için mücadele günüdür. O nedenle bugün Türk Bayrağı, emek ve vatan mücadelesini birleştirmektedir” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.