İşçi Partisi'nden Açıklama

İşçi Partisi İl Başkanı Tüfekli, son günlere damgasını vuran ‘dinleme skandalları’ ile ilgili yaptığı açıklamada “Kasetle dizayn edilemeyecek, kaseti olmayan tek parti İşçi Partisi’dir" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Şubat 2014 17:32
İşçi Partisi'nden Açıklama

İşçi Partisi İl Başkanı Mehmet Ali Tüfekli yaptığı açıklamada “Bütün Türkiye dinledi. Tayyip Erdoğan, oğlu Bilal’e evinde bulunan milyarları kaçırma talimatı veriyor. Bu görüşmeler, İşçi Partisi’nin 12 yıldır anlattığı ve kanıtlarıyla ortaya koyduğu gerçeği birkez daha kendi ağızlarından belgelemiştir. Bu durum Hukuk dilinde Suçüstü durumudur. Tayyip Erdoğanlar ailecek suçüstü yakalanmıştır” dedi.

AK Parti iktidarını gayri meşru olmakla suçlayan Tüfekli, “Partimiz, 3 /KASIM/ 2002 akşamı, Erdoğan-Güllerin gayri meşru olduğunu ilan etmişti. Tayyip Erdoğan-Abdullah Güllerin AKP’si gayri meşrudur. Tayyip Erdoğan, ABD’nin kendisine verdiği BOP eş başkan lığı görevini yürüttüğünü Milletimizin önünde 36 kez itiraf etmiştir. İşçi partisi olarak defalarca bu görevinden istifa etmesini önerdik, ama nafile. Hırsızlık,Mafya-Tarikat-Gladyo rejiminin olmazsa olmaz kurumudur.Kumpasla,hırsızlık birlik halindedir.Gladyo hırsızlığın patronudur..

Terazinin bir kefesinde,Türk Ordusuna,İşçi Partisine,Atatürk Devrimciliğine kumpas,diğer kefesinde,Soygun,Talan,Hortum,Şer İttifakı.12 Yıllık iktidarları süresince devlet kaynaklarını,milletimizin alın terini talan etmiş,hortumlamışlardır.Bu suçları sabittir ve kanıtlıdır.Suçüstü yakalanan Erdoğanlar,montaj yalanına sarılmaktadır.Tıpkı ortağı Abdullah Öcalan gibi.Monte edildikleri merkez aynı olunca savunmaları da kopyadır.Söz konusu görüşmelerin montaj olmadığı,babadan oğla kara,kirli parayı nakil talimatı olduğu açık ve tartışmasızdır.Buna Montaj diyorsunuz da,Peki,Erdoğan’ın”İsviçre bankalarındaki 8 ayrı gizli hesaptaki milyarlarca dolar da mı montajdır? Üçe kapatın talimatı damı montajdır? Gizli Kasası Remzi Gür’e,’Bizim Sümeyye’ye 20-25 lazım, gönderin’talimatı da mı montajdır? Dünya’nın en zengin başbakanları arasında ilk 8 e girmenizi de mi monte ettiler Tayip bey?” ifadelerini kullandı.

Tüfekli açıklamasında “Milli İradenin yerini Kasetli İrade almıştır.Türkiye,kasetlerle yönetilmektedir.İktidarıyla,Muhalefetiyle düzen partileri kasetlerle dizayn edilmektedir.Hepsi kasetlerle teslim alınmışlardır.Kasetlerle yönlendirilmektedirler.Bu durumda TBMM kasetlerle dizayn edilenlerin meclisi durumundadır.Egemenlik,kayıtsız şartsız kasetlere terk edilmiştir.Türkiye’mizde demokrasi kasetle malüldür.Bunun adı demokrasi değil, Mafyokrasi olur” dedi.

Erdoğan, Gül ve Gülen’in aynı yolda yürüdüklerini iddia eden Tüfekli, “Erdoğan lar, Güller, Gülen bu yollarda birlikte yürümüş ve birlikte iktidara oturtulmuşlardır. Birlikte, kumpaslar kurup, birlikte soymuşlardır. Büyük Milletimiz şimdi ayağa kalkmıştır ve bu şer ittifakını dağıtarak, bataklığa itmiştir. Şimdi bataklıkta çırpınmaktadırlar. Birlikte yıkılacaklardır. Atlantik Sistemi içindeki muhalefet’e de sesleniyoruz. Bu tutumunuzla Fethullah kampına katıldınız, ABD senaryolarında rol kapma peşindesiniz. İşçi partisi olarak uyarıyoruz, onlarla birlikte batarsınız” diye konuştu.

İşçi Partisi İl Başkanı Tüfekli, açıklamasında “Kasetle dizayn edilemeyecek, kaseti olmayan tek parti İşçi Partisi’dir, İşçi Partisi Aslanlı Yoldan iktidar a yürüyen halkın en önündedir. Bütün yurttaşlarımızı, İşçi Partisi’ne üye olarak, büyük halk iktidarı yürüyüşüne katılmaya çağırıyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.