İşçi Partisi'nden Aday Adayı

Isparta Taşeron İşçiler Derneği Başkanı Ahmet Çetinkaya, İşçi Partisi'nden Milletvekili Aday Adayı oluyor...

Yayınlanma:
İşçi Partisi'nden Aday Adayı

Seçimler yaklaşırken, çeşitli siyasi partilerden Milletvekili aday adayları da gün yüzüne çıkmaya başladı.

Pazar günü Olağanüstü Kourultay düzenleyecek olan İşçi Partisi'nde de seçim hareketlenmesi başladı.

Isparta Taşeron İşçiler Derneği Başkanı Ahmet Çetinkaya, İşçi Partisi'nden aday adayı olacağını açıkladı. Çetinkaya'nın önümüzdeki hafta resmi başvurusunu yapacağı öğrenildi.

Ajans32'ye konuşan Çetinkaya, "Halkçılar, milliyetçiler ve devrimciler vatanda buluşuyor. Bizim ortak paydamız vatan. Haziran ayında yapılacak seçimler Türkiye için önemli bir eşik. İşçi Partisi ya Milli hükümeti kuracak yada hükümet ortağı olacak" dedi. 

Çetinkaya, "Türkiye'de işçiler, memurlar, akademisyenler, emekliler siyasetten çözüm bekliyor. Mevcut siyasi partilerin bu kesimlere dair bir çözümü yok. İşçi Partisi çözüm için geliyor. Birlik için geliyor" ifadelerini kullandı. 

Ahmet Çetinkaya, pazar günü Ankara'da Milli Hükümet İçin Birlik sloganıyla toplanacak olan İşçi Partisi Olağanüstü Kurultayı'na da işaret ederek, Ispartalılara çağrım, bu kurultaya katılmalarıdır. Partimiz otobüslerle Isparta'dan Ankara'ya gidecek. Gözünüz kulağınız bu kurultayda olsun. Bu kurultay milletimize çıkış yolunu gösterecek. Gülümse Türkiye, Vatanda birleştik" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum