İşçi Partisi’nden Eğitim İş’e Ziyaret

İşçi Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Nuri Gönendi ve partililer, Isparta Eğitim – İş Sendikası’na ziyarette bulundu. Belediye Başkan Adayı Gönendi, Türkiye’deki eğitim sorunlarını dile getirerek, 30 Mart yerel seçimleri için destek istedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2014 16:17
İşçi Partisi’nden Eğitim İş’e Ziyaret

İşçi Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Nuri Gönendi, seçim ziyaretlerine devam ediyor. Eğitim – İş Sendikasını ziyaret eden Başkan Adayı Gönendi, Türkiye’de eğitim sistemindeki çalışmaların yetersiz olduğunu söyledi.

EĞİTİM DE YAPILAN ÇALIŞMALAR YETERSİZ
İşçi Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Nuri Gönendi, Türkiye’deki eğitim sisteminin yetersiz olduğunu belirterek, “Türkiye’de yıllardır devam eden bir eğitim sıkıntısı var. Bu sıkıntıdan hem öğretmenler, hem de öğrenciler zarar görüyor. Eğitim için yapılan çalışmalar yetersiz olduğu için mağduriyet oluyor” dedi.

PROJELERİ HEP BİRLİKTE HAYATA GEÇİRECEĞİZ
Belediye Başkan Adayı Gönendi, yaklaşan 30 Mart yerel seçimleri için destek isteyerek, “Isparta’nın bir sürü sorunu var. Bu sorunların en aza indirilmesi için projeler yapıyoruz. Yaptığımız bu projeleri hayata geçirmek için sizin desteğinizi bekliyoruz. Yapılacak projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz” diye konuştu.

ATATÜRK’TE BİRLEŞECEĞİZ
Kendisi de emekli eğitimci olan İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Nuri Gönendi, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere ‘Atatürk’te birleşmek’ şiarıyla hazırlandıklarını kaydederek “Türkiye önemli bir yol ayrımındadır. Aslanlı yolda yürüyenlerin Atatürk’te birleşmesi için hep çaba harcadık ve harcamaya da devam edeceğiz. Bu anlamda eğitim sendikalarımızın da bu sese kulak vereceğini düşünüyoruz” dedi.

Eğitim İş Sendikası yetkilileri de Atatürk’te birleşmenin sandıkta olacağına dikkat çekerek İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Gönendi’ye çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.