İşçi Partisi'nden Sert Eleştiri

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı binasına asılan tabeladan Türkiye Cumhuriyeti ibaresinin kaldırılmasına İşçi Partisi’nden sert tepki geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2013 16:20
İşçi Partisi'nden Sert Eleştiri

İşçi Partisi İl Başkanı Umut Alparslan, uygulamanın amacının Türklüğü ve Türk Milletini ortadan kaldırmak olduğunu ileri sürdü.

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı binasındaki tabeladan Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan “T.C” ibaresinin kaldırılmasına İşçi Partisi’nden sert tepki geldi. İşçi Partisi İl Başkanı Umut Alparslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Andımız, İstiklal Marşı, Atatürk posterleri derken şimdide devlet kurumlarındaki Türkiye Cumhuriyeti yazıları kurumların başından kaldırılıyor. Isparta Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı binasındaki tabeladan da Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan T.C. ibaresi kaldırılmıştır” dedi.

APO’YLA YÜRÜYORLAR
Alparslan açıklamasında, “Açılım süreciyle beraber Türklüğü ayaklar altına alan başbakan, bu uygulamayla asıl hedefinin Türkiye Cumhuriyeti Devletini parçalama ve yok etmek olduğunu bir kez daha göstermiştir. Anayasadan başlayarak devletin bütün kurumlarından Türklüğü ve Türk milletini kaldırmayı hedefleyen amerikanın BOP eş başkanı, bu görevi terörist başı Apo’yla beraber yürütmeye devam etmektedir” görüşünü savundu.

DEMİR ALAY’I TEKRAR KURARIZ
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 7 düvele meydan okuyarak kurulduğunu hatırlatan Alparslan, “Adı barış, aslı bölünme planları yapanlar unutmamalılardır ki bu devlet 7 düvele meydan okuyarak kurulmuş bir devlettir. Bu ülkenin yurtseverleri 1919’da bunu göstermişlerdir ve bugün de gösterirler. Biz Ispartalılar bu bölünmeye ve parçalanmaya tarihte de alet olmadık şimdide olmayız. Gerekirse Hafız İbrahim’in Demir Alay’ını tekrar kurarız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.