İşçi Partisi’nden Türkiye Emekliler Derneğine Ziyaret

İşçi Partisi İl Başkanı Mehmet Ali Tüfekli ve İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Nuri Gönendi, seçim gezileri kapsamında Türkiye Emekliler Derneği’ni ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Şubat 2014 16:48
İşçi Partisi’nden Türkiye Emekliler Derneğine Ziyaret

İşçi Partisi, 30 Mart yerel seçimleri kapsamındaki seçim ziyaretlerine devam ediyor. İşçi Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Nuri Gönendi, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirterek, Isparta’nın sorunlarını seçimden sonra İşçi Partisi’nin çözeceğini söyledi.

BİRLİĞİMİZ DAHA DA KUVVETLENECEK
İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Nuri Gönendi, 30 Mart yerel seçimleri için destek beklediklerini belirterek, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra birliklerinin daha da kuvvetleneceğini söyledi.

Başkan Adayı Gönendi, “Bildiğiniz üzere İşçi Partisi’nden Isparta’ya Belediye Başkan Adayı oldum. Bu yolda sizin destekleriniz, istekleriniz doğrultusunda hareket edeceğiz. Yaptığımız çalışmalarımız hep bu yönde. İnşallah 30 Mart günü halkımız doğru karar verecektir. Bunu diliyoruz. Isparta hepimizin birlik ve beraberlik olma konusunda herkesin en iyi şekilde çalışması gerekiyor. Biz de bugün sizleri ziyaret ediyoruz. Zaten birlik içerisindeyiz ama, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra bu birliğimiz daha da güçlü olacaktır” dedi.

ARTIK EMEKLİLERİMİZ İÇİN BİRŞEYLER YAPILSIN
Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Abdulkadir Ersal, kendilerini ziyaret eden İşçi Partisi heyetine teşekkür ederek, taleplerini dile getirdi.
Dernek Başkanı Ersal, “Öncelikle seçim çalışmaları yoğunluğunda derneğimizi ziyaret etmenizden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Böylesine bir süreçte Belediye Başkan Adayı olmanız çok güzel. Cesaret isteyen bir olay. Bu konu da sizi tebrik ediyorum. Belediye Başkan Adayımız ve İl Başkanımız zaten derneğimize üyedir. Kendilerini çok yakından tanıyoruz.
Çalışmalarını takip ediyoruz. Ben kendi açımdan çok sevindim. Bizim tabi ki bizi ziyaret eden Belediye Başkan Adaylarına söylediğimiz konuları şimdi de söylemek istiyorum. Biliyorsunuz ki Isparta’da emekli sayımız oldukça fazla. Isparta’da seçimin yönünü değiştirebilecek güçte olduğumuza inanıyorum.

Biz Isparta Belediye Başkanı kim olursa olsun, yerel yönetimlerden isteklerimiz var. Otobüslerde 65 yaş için ücretsiz yolculuk etmeleri konusunda çok çalıştık. Ama bu konu üzerinde hiçbir somut adım atılmadı. Sıkıntılarımızdan biri de budur. Bu konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. Ayrıca Isparta’da kentsel dönüşüm konusunda çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmaların emekli ve yaşlılara yönelik yapılmasını istiyoruz. Bu konu oldukça hassas bir konu. Üzerinde durulmasını istiyoruz. artık emekli kardeşlerimiz ve büyüklerimiz için bir şeyler yapılsın” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.