İşçi Servisi Kaza Yaptı

Ayazmana Mahallesi’nde işçileri taşıyan servis minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu kaza meydana geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Temmuz 2014 22:35
İşçi Servisi Kaza Yaptı

Edinilen bilgilere göre kaza, saat 19.30 sıralarında Ayazmana Mahallesi 230. Cadde ile 232. Cadde’nin kesiştiği kavşakta meydana geldi.

Yeni Karakavak Caddesi(230. Cadde) üzerinde Murat Hurata yönetimindeki 32 LL 142 plakalı işçi minibüsü ile Şevket Savlu Caddesi(232. Cadde) üzerinde Selahattin Serçe yönetimindeki 07 AYE 19 plakalı hususi otomobil, caddelerin kesiştiği kavşakta çarpıştı.

İddiaya göre,07 AYE 19 plakalı otomobil, cadde üzerinde kontrolsüz şekilde kavşaktan çıktı ve gündelik tarla işçilerini taşıyan minibüse çarptı. Çarpışma sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden minibüs, ilk önce orta refüje çıktı ardından ise karşı şerite geçerek durabildi.

Çarpışma sonucu yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kaza dolayısı ile kapanan 232. Cadde’de trafik, araçların kaldırılması ile tekrar araç açıldı.
ses32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.