İşçileri Taşıyan Otobüs Kaza Yaptı

Organize sanayide mesai çıkışında işçileri taşıyan 32 S 0124 plakalı servis otobüsü, karayollarının kaldırım çalışması yaptığı noktada yol üzerine bırakılan refüj taşlarına çarptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Kasım 2013 19:34
İşçileri Taşıyan Otobüs Kaza Yaptı

Çarpma sonucu otobüs yan yatarken, otobüs içindeki işçilerden bir kişi başına aldığı darbe sonucu hafif yaralandı.

Kazayı anlatan servis otobüsü sürücüsü Ercan Altın, “ Üniversite Kavşağı’ndan Çünür Kavşağı’na doğru giderken havanın yağmurlu ve karanlık olması üstüne karayollarının ışıksız dubalama yapmasından dolayı, yol üzerinde yapılması devam eden kaldırım çalışmasında kullanılan refüj taşlarını göremedim.

Son anda gördüğüm taşlara çarpmamak için uğraştım ama kurtaramadım. İşçi arkadaşlardan birisi hafif şekilde yaralandı, fakat son anda taşları fark etmeseydim daha kötü sonuçlar olabilirdi. Bu sebeple karayollarından şikayetçiyim. Işıksız dubalama yapıyorlar ve uyarı tabelaları gerekli sayıda değil” dedi.

Yaralı 112 Acil Servis Ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Isparta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

sayfa32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
ASAYİŞ